Picture
Fyfan för den där jävla idioten Annie lööf
"Det är viktigt för mig att tala om att vi alltid har varit för en reglerad invandring", säger Annie Lööf (C). Undra om hon är schizofren? Eller om hon bara är så jävla korkad att tror att folk inte kommer ihåg? En kappvändare utan dess like är det iallafall. 

Jag skulle inte vilja påstå, att hon har det minsta tillstymmelse till huvud. Det är bara någon märklig utväxt som sitter högst upp=/ Dagens skämt! Att ha kappvändare i opposition kan ju vara listigt, men det ger inte respekt och är inte material till att sitta vid makten. Ryggrad är nåt som saknas i detta fall.


http://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/article23485665.ab
 


Comments

11/12/2016 05:05

En småländska vad ska man tro om denna uppkomling mer än att hon rider på sina röster från borgarna i Stockholm som har råd med arabiskan vackra lyxkvinnor eller det får jag säga i Sveriges reglerade utalsdiktatur vill åka in l fängelse på grund av att man har åsiktsofrihet i ankdammen som vi kallar för Sverige muslimsverige ska det heta med henne som regent eller lilla mumsverife om hennes alias får mmakten hoppas att Jesus Kristus bevarar vi svenskar från centern muslim extremister trevlig dag

Reply
04/30/2017 15:18

A very awesome blog post. We are really grateful for your blog post. combat, law enforcement You will find a lot of approaches after visiting your post. I was exactly searching for. Thanks for such post and please keep it up. Great work.

ReplyLeave a Reply