Insändare
Picture
Är detta möjligt? Att det har varit ok att föra in handgranater?
Tullen ska få ökade befogenheter för att stoppa inflödet av handgranater

" Det här var efterlängtat, säger Jonas Karlsson vid Tullverket. Tidigare har vi bara kunnat se på hur granater passerat in över gränsen."

– Vi har haft en oroande hög användning av handgranater, säger inrikesminister Anders Ygeman. Regeringen har ju redan kraftigt skärpt straffen och nu går vi vidare och förbättrar tullens möjligheter att stoppa handgranaterna.

Behövs en utredning för att fastställa det? Alkohol och tobak kan beslagtas, men INTE handgranater. Någon mer som ser det absurda? Och hur blir det med övrigt ex .stöldgods ex.bildelar,båtmotorer och massor av annat som hela tiden flyter ur ur landet medan polis och tullare står och tittar på helt handlingsförlamade och utan befogenheter att ingripa!Detta är också Lövens nya fantastiska Sverige där brott lönar sig och sällan någon grips på grund av polismakt i kaos,naivitet hos regering ich beslutsfattare i övrigt samt feghet hos domare och domstols väsendet!

Tänk vilken oerhört begåvad "regering" vi har! Äntligen kan tullpersonalen få drömma rusig om att få luta sig mot Löfven & Co,s alla mjälliga "axlar"! Pax för första granaten, den får bli min julklapp till salongsludret Löfven!


http://www.svt.se/nyheter
https://www.facebook.com/politikfakta
 


Comments

Fuckyou
09/26/2016 01:45

ReplyLeave a Reply