Picture
Filip Hammar Stor idiot 2016
Mattias Hans Karlsson - "Noterade tidigare idag att Aftonbladet prånglade ut ett klipp från tv-programmet "Breaking news" med Filip & Fredrik där de ville protestera mot normaliseringen av SD och varna alla övriga partier från att någonsin samarbeta med SD genom att läsa upp vad de benämnde som "SD:s greatest hits" bestående av 10 rasistiska, korkade eller osmakliga citat ifrån olika SD:are. De flesta SD-företrädare som citerades har haft uppdrag på väldigt låga nivåer inom partiet och flera av dem har också uteslutits på grund av sina uttalanden, vilket Filip & Fredrik naturligtvis "råkade" glömma att nämna.

Eftersom Filip och Fredrik vid upprepade tillfällen deklarerat sitt stöd för Miljöpartiet respektive Socialdemokraterna, så tänkte jag att de kanske kunde vara intresserade av en motsvarande " Greatest hits" från sina egna partier de senaste åren, vilket inte krävde mycket mer än 30 minuters googling att få fram. Här kommer den:

1. "Jag ska skära av dig dina bröst och steka dem i smör. Du ska dö din hora"

- Socialdemokratiske val- och kampanjarbetaren Marcus Arnesson, dömd för flera fall av olaga hot och sexuellt ofredande 2012. Bland annat mot politiska motståndare.

2. "Judesvin!"

Den socialdemokratiske kommunfullmäktigeledamoten i Filipstad, Omar Omeriat, uttryckte sig 2014 såhär om israeler på facebook.

3. "En ihjälskjuten invandrare är bästa julklappen (...) Jag vill flytta ifrån Blattekrona"

- Den miljöpartistiske kommunpolitikern i Landskrona, Joakim Andersen, gav 2015 uttryck för sina innersta tankar på Flashback.

4. ”När Afrikaner säger att Svenska tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna, för att dom är så lättklädda. Är det ok att köra över en neger om det är mörkt ute?”.

-Fredrik Norén, socialdemokratisk kommunpolitiker i Nora i facebookinlägg 2013.

5. "Jävla blatte!"

- Den socialdemokratiske kommunpolitikern Hans-Erik Palmqvist åtalades 2013 för att skrikit dessa ord till en invandrad busschaufför.

6. "Ska fan döda SDU när de kommer till Växjö (...) Skjut en snut rakt i fejjjjan"

- Den socialdemokratiske kommunfullmäktigekandidaten i Alvesta, Jonatan Bengtsson, åtalades 2014 för sin tvivelaktiga syn på våld, demokrati , polispersonal och oliktänkande.

7. "funderar på om jag ska göra honom till valack först innan skottet kommer."

- Det socialdemokratiska landstingsrådet i Västmanland, Denise Nordström, hotade 2013 att kastrera och skjuta Fredrik Reinfeldt.

8."Ja, ett riktigt pack är vad det är (...) Skicka dem med bananbåt dit de kom ifrån"

- Den socialdemokratiske kommunpolitikern i Tingsryd, Rickard Almqvist, gav 2015 sin syn på EU-migranter på facebook

9. "Precis som Sovjetunionens kommunistiska parti stärktes under Josef Stalin, precis som Kinas kommunistiska parti stärktes under Mao Zedong, kommer vår rörelse att stärkas under den kampvilliga distriktsstyrelsen."

- SSU Södra Älvsborg lyfter 2013 fram två av världshistoriens värsta massmördare som positiva exempel att följa och låta sig inspireras av.

10. "Världsamfundet sväljer propagandan eftersom judarna är så inflytelserika inom storföretagen och den amerikanska administrationen"

- Birgitta Hansen, kommunpolitiker för Miljöpartiet i Stockholm lägger ut texten kring sina idéer om en judisk världskonspiration

Min poäng med ovanstående lista är inte att trivialisera de övertramp som förekommit i mitt parti. Vi har en nollvision och en nolltolerans när det gäller den här typen av ideologiska avvikelser och varje person som skämmer ut partiet med osmakliga uttalanden är en för mycket.

Min poäng är att visa att det finns idioter och rasister inom alla partier och att det egentligen inte säger någonting alls om de partiernas själ eller karaktär. SD börjar närma sig 30 000 medlemmar, Sossarna har 100 000 medlemmar och Miljöpartiet har ca 20 000 medlemmar. Samtliga partier har tusentals förtroendevalda och anställda på olika nivåer. Att det finns något hundratal idioter, våldsförespråkare och rasister bland alla dessa människor är närmast ofrånkomligt. Något som också är värt att ha i åminnelse i det här avseendet är att SD granskas hårdare och med mer långtgående (ibland direkt olagliga) metoder.

Det enda som säger någonting om partiets själ och karaktär i detta avseende är hur man hanterar ideologiska avvikelser av det här slaget och i det avseendet vill jag hävda att SD är det tuffaste och mest konsekventa partiet av samtliga riksdagspartier.

Jag önskar att den politiska debatten i mycket mindre utsträckning hade fokuserats på den här typen av intellektuellt ohederlig propaganda och i mycket högre utsträckning på de politiska förslag, idéer och prioriteringar som partierna lägger fram för att försöka lösa landets djupgående problem på olika områden."
 Mattias Hans Karlsson

http://www.expressen.se/nyheter/filip-hammar-oppnar-upp-for-politisk-karriar/
 


Comments

09/23/2016 00:57

Clash Royale Hack
http://clashroyale.hackdownload.net/

Free gems Clash Royale 100% Working. Supercell game clash royale hack apk.
{clash royale hack|clash royale cheats|clash royale free gems|clash royale hack apk|clash royale hack free|clash royale online hack|clash royale hack tool|clash royale cheat|clash royale free gems hack}
#clashroyalehack

ReplyLeave a Reply