Insändare
Picture
Stäng gränsen ut ur eu och inför passtvång!
Kristina Winberg deltog denna vecka på en resa med sitt utskott i Europarlamentet till Malmö för att undersöka hur de tillfälliga gränskontrollerna fungerar och som väntat var det bara hon som ställde sig positiv till att ha dem kvar:

”Gränskontrollerna är en trygghet – nu vet vi vilka människor som kommer in i Sverige. Förra året tog Sverige emot 35 000 ensamkommande barn.” 

-Synd bara att dessa gränskontroller är en schimär, något som bara finns i politikernas tro. Polisen genomför bara stickprovskontroller av inkommande tåg och bilar sedan i våras.
Återupprätta riktiga passkontroller såsom vi hade det på 90-talet innan Schengen. Så djävla jobbigt var det inte att visa pass!

-Gränskontrollerna måste bli permanenta. Ett land måste ha kontroll på vilka som kommer in i landet och när dom lämnar Sverige. Öppna gränser är den internationella brottslighetens bästa vän!


http://www.expressen.se/kvallsposten/eu-parlamentariker-besoker-granskontrollerna/
 


Comments

Magnus Andersson
09/25/2016 07:47

Exakt, dom måste bli permanenta...Men nu ska dom väl ta hit fan så mycket mer för att gottgöra detta...Skulle intte förvåna mig...Inget förvånar mig längre när det gäller Sveige

Reply
09/30/2016 07:09

Clash of Clans Hack and cheats - Free Gems (Working 100%)
Unlimited Free Gems. Unlimited gold. Unlimited elixir. Cheat tool free download.

Clash of Clans Hack and Cheats
http://clashofclans.hackdownload.net/
#clashofclanshack

ReplyLeave a Reply