Picture
Han respekterar Islam och respekterar därmed månggifte , avrättningar , kvinnoförtryck ,Hedersmord , könsstympningar , att våldtagna kvinnor stenas till döds att Homosexuella avrättas.

Han tycker svenskarna är orimligt missnöjda.

Han hade en Islamistisk minister i sin regering.

Han stödjer Islamistiska organisationer med miljard belopp. i Palestina 

Han har avtal med muslimska föreningen att kvotera in muslimer i riksdagen.

Han hade vänsterextremisten Henrik Arnstad som personlig rådgivare.

Han tycker synd om döda människor som flyr över Medelhavet .

Han har lyckats urholka svensk ekonomi mitt i en högkonjuktur.

Han visar sig sällan och prioriterar nyanlända före det egna folket 

Han heter Stefan Löfven och kommer att skjutas iväg i eller utanpå Sveriges första bemannade rymdraket efter valet i september . Han kommer hädanefter bara vara historia

.- https://www.facebook.com/hakan.lindgren.750

 Bort med denne pajas och kom ihåg att Alliansen inte är ett alternativ....
 


Comments

Pedro Bengtson
09/29/2016 16:19

Dom flesta av deras partiledare under alla år undantaget Ingvar Carlsson å viss mån Göran Persson har varit fullständigt Maktgalna . Å umgåtts eller uppskattat diktaturer å ledare så långt ut på vänster sidan du kan koma. Socialdemokraterna skall inte prata om rasism. Innan dom själva tömt sin garderob. Som är full med skit å vidrigheter under hela 1900 talet

Reply
Bengt Stage
09/29/2016 16:20

Undrar om han inte besitter vissa fascistiska egenskaper också, förutom de rent nazistiska. Att han för en rasistisk politik vet vi numera med säkerhet. Tror nog att det ingår bruna skjortor i bland liken i garderoben.
Parodi på hur SD gänget på ett osant sätt beskrivs. 555

Reply
Birgit Magnusson
09/29/2016 16:21

Jag har alltid sätt dena idioten som en riktig nasse han kastar sten på sd när han själv sitter i glashus svetsarn behöver nog synas mera han Har nog många lik i garderoben som måste komma fram får vi hoppas han är så falsk så det finns inte ord för det han lyser av falskhet

Reply
Tobbe Södergren
06/16/2017 16:54

Förstår inte pga din bristfälliga svenska Birgit , mer än att du är väldigt upprörd.

Reply
Inga-Lill Grändefors
09/29/2016 16:22

Glöm inte.. M har mandat att ta makten när dom vill - men gör det inte utan står då helt passiva och lägger sig platt som i bildandet av DÖ - det största SVEK partierna bemött oss väljare med och genom det tvingade oss väljare att göra vår röst hörd genom partier vi definitivt inte lade vår röst på i valurnan 2014???

Det är inte ett demokratiskt politiskt respekttagande utifrån oss väljare och folket att sätta demokratins så viktiga uppgifter ur spel???

Reply
09/29/2016 16:30

Utmärkt intressanta upplysingar, om detta är sanningen ren och klar om en så uren, osannfärdig politiker!

Reply
Sven Johansson
09/29/2016 18:30

Den realistiska bedömningen är att de enda politiskt möjliga regeringsalternativen till nuvarande socialistiska partier (MP/S) i regeringskansliet är en borgerlig regering eller någon forma v kombination. Sd kan göra nytta genom att ta potentiella vänsterväljare. Därför bör Sd speciellt inrikta sig på "arbetarväljare". Då blir det som effektivast att sänka rödskäggen. Om däremot Sd tar röster från de borgerliga, riskerar vi att Löfvén sitter kvar som statsminister-dvs tvärtom mot vad vi vill. Matematiskt måste nog de borgerliga bli större än socialisterna för att det skall bli regeringsskifte. Störst block bildar sannolikt regering, hur stora än Sd blir. Därför är jag för att potentiella vänsterväljare röstar på Sd. Vi måste försöka att krossa socialismen, som förstör vårt land och har förstört i långa tider. Om vänsterregeringen blir kvar blir det ÄNNU VÄRRE politik än om det blir borgerlig ministär. Sd har självfallet ingen verklig chans att komma med i en regering 2018 även om de får fler riksdagsmandat än 2014. Detta är en realistisk analys. Sd bör utnyttja sin kraft till att vara med och krossa socialisthegemonin i vårt Sverige.

Reply
Veronica Oscarsson
09/29/2016 23:35

Bara några sjuka i huvudet tror på att detta är sant!

Reply
Ggjy
10/03/2016 02:57

Bara för att du är sosse och luktar bajs

Reply
Peter
10/30/2016 05:11

http://www.svd.se/stefan-lofvens-morfar-var-aktiv-nazist

Reply
Svenne Banan
12/02/2016 01:18

Vilket av det?
Detta är ju uppgifter som är relativt lätta att källgranska. För den som orkar vill säga

Reply
09/30/2016 07:11

Clash of Clans Hack and cheats - Free Gems (Working 100%)
Unlimited Free Gems. Unlimited gold. Unlimited elixir. Cheat tool free download.

Clash of Clans Hack and Cheats
http://clashofclans.hackdownload.net/
#clashofclanshack

Reply
11/30/2016 09:28

Torde snarast ATALAS for HETS MOT FOLKGRUPP dvs OSS SVENSKAR.

Reply
Palm Bertil
06/13/2017 23:12

Dom två största,landsförädarna enligt mej är Fredrik R och Stefan L bägge har grudlurat det Svenska folket totalt
Så jag hoppas att varje Svensk gör sin plikt 2018

Reply
Christina
06/16/2017 20:32

Tydligen skall Stefan Löfvéns (enligt uppgifter i hans familj från 2103 men som sprids idag igen) morfar ha varit nazistsympatisör. Detta är en morfar som Löfvén aldrig har levt med eller ens träffat då han ju växte upp på barnhem. Nu sprider SD-packet på Facebook att Löfvén minsann också har en bakgrund i nazismen, som de (då borde de väl vara glada att dela ideolog f.ö.).
Men när VI berättar att SD:s rötter i nazismen så handlar det ju inte om BLODSband (ointressant, VI är inte rasister!) utan om ideologiska och idémässiga rötter, en idétradition som fortlever! Vi talar om idétraditioner som man inte suddar ut så lätt i ett parti.
Att NI funderar över vilka BLODSband som finns till ev. förövare visar med all önskvärd tydlighet att ni ÄR rasister. Tack för det.

ReplyLeave a Reply