Picture
"Finansminister" Magdalena Anderssons
Ja, staten är skyldig kommunerna 20 miljarder, men hur många miljarder är staten inte skyldig att stå för som kommunerna likväl fått betala? Jag villa ha siffror på det. Det är garanterat mer än 20 miljarder om man lägger ihop saker och ting... Det är detta jag menar med invandringens kostnader, vi har ingen aning om vad det kostar eftersom kommunerna "slarvar" med bokföringen.

Det finns inte siffror hos kommunerna som är indelade i "invandrare" och "Svenskar". Dom har vävt in det i dom vanliga utgiftspunkterna (Socialbidrag/Bidrag t .ex) utan "tags" för att kunna spåra utgifter inom vissa områden till vissa grupper.

Tar ett par månader / halvår / år innan staten hostar upp stålarna. Sen så skall kommunerna själva börja pynta för det här. Se den där checkkrediten som en försmak för det här. Nu finns det en borgenär (staten) för minussiffrorna, men 2017? Då kommer det vara skattebetalarna som får stå för fiolerna direkt.


Picture
2018 är SD på 63%
Picture
Maggan "tomt i ladorna" Andersson
 


Comments

berth theilner
09/24/2016 23:44

enda som kan få invandrarna att sansa sig det är utvisa hela släkten då skulle de andra passa sig om de som är kriminella råkar ut för det

Reply
Dubravka Rautiainen
09/25/2016 07:52

Vem är "Staten" ? Verkar vara en skum figur som inte betalar sina skulder ! Eller är det vi allihop som är Staten och som är skyldiga oss själva en massa pengar ? Eller är det vi som är kommunen ? Hur som helst , någon stjäl mina pengar ...nu vill jag ha tillbaka dem !!!

Reply
Thomas Lans
09/25/2016 07:52

20 miljarder, och ladorna är tomma, och det är högkonjuktur, och ändå lånar man pengar för att kunna ta emot fler flyktingar. Sen kan man inte ta hand om dom som redan har kommit. Hur fungerar hjärnan då på dessa sk................politiker?

Reply
Peter Strid
09/25/2016 07:53

Löfven stod omgiven av höga regeringschefer från olika länder i USA för bara några dag sedan och lovade att Sverige inom en 3 års period ska öka intaget av kvotflyktingar från 1500 st / år, till 5000 st / år , så Sverige måste ha en statskassa som i jämförelse med övriga europeiska länder , måste vara väldigt stor ?

Reply
Sven-Erik Bertilsson
09/25/2016 07:53

Tänk om dom Betalade och gjorde Rätt för sig Migrationsverket /Regeringen
Min hem kommun Filipstads Kommun är Migrationsverket skyldig 40:-Miljoner inte lite med pengar .För att man skulle öppna sina Hjärtan va får man troligen Skatte höjning? ? För att Regeringen ska leka Socialbyrå åt en massa Lycksökare.o Skäggbarn. 😈😈😈

Reply
09/30/2016 07:09

Clash of Clans Hack and cheats - Free Gems (Working 100%)
Unlimited Free Gems. Unlimited gold. Unlimited elixir. Cheat tool free download.

Clash of Clans Hack and Cheats
http://clashofclans.hackdownload.net/
#clashofclanshack

ReplyLeave a Reply