Picture
Insändare inskickat till länets fyra största tidningar. Endast Bärgsslagsbladet publicerade denna i sin pappersupplaga. Övriga valde att inte publicerade, varken på webbupplagen eller i papperstidningen.

"SD vill förbättra för pensionärerna
Slopa pensionärsskatt och höja garantipensionen. Det tänker Sverigedemokraterna göra för pensionärerna. Sverige har idag 231 000 fattigpensionärer som lever under EUs fattigdomsgräns. Många har bara några hundralappar att leva för varje månad efter att hyra och annat är betalt. Det är ovärdigt att hundratusentals pensionärer inte kan gå och fika, köpa en present till barnbarnen eller handla hem god och näringsriktig mat.

Stockholms Stadsmission slog larm i år om att de ser en kraftig ökning av fattiga och ensamma pensionärer som söker hjälp. Sedan 2013 har antalet besök på föreningens Äldrecenter, som erbjuder billiga luncher och stöd, ökat från 3 000 om året till över 12 000.

Det är en skam att de som har byggt upp landet och välfärden under många års arbetsliv inte får en god levnadsnivå på ålderns höst. Alliansen brydde sig inte om pensionärerna under sina åtta år vid makten, utan försämrade snarare villkoren. Socialdemokraterna verkar också glömt pensionärerna som de lovade så mycket i valrörelsen 2014. Det är på tiden att något parti värnar om de svenska pensionärerna.

I Sverigedemokraternas budgetförslag som presenteras i höst tar vi bort den så kallade pensionärsskatten. För en genomsnittlig pensionär innebär det en skattesänkning med 475 kronor. Vi föreslår också en höjning av garantipensionen med 795 kronor i månaden.

Jimmie Åkesson har gett ett löfte att inte stödja någon regering som inte rejält förbättrar för fattigpensionärerna. Sverigedemokraterna är partiet för en värdig ålderdom."


 


Comments

Johanna Andersson
09/24/2016 00:53

Bra Jimmy...så ska det låtar,hjälp åt dom gamla,och även om dom tidningarna inte vill publicera så sprider det sig som en löpeld.

Reply
Ove Almenius
09/24/2016 00:54

Bra. Lurar på när det är dags att börja reagera och agera mera kraftfullt. Vi kan inte bara sitta stilla och knyta handen i fickan och banna de styrande .vi måste markera ordentligt att nu är måttet rågat. .. Sverige ödeläggs av de så kallade folkvalda ..

Reply
Magnus Andersson
09/24/2016 00:54

SD och Jimmie är det enda parti som är Sverigevänligt...Dom andra hatar Sverige och oss medborgare så mycket det

Reply
Kjell hedlund
09/25/2016 10:31

Sluta köpa tidningar. Man får informationen man behöver ändå.

Reply
09/30/2016 07:12

Clash of Clans Hack and cheats - Free Gems (Working 100%)
Unlimited Free Gems. Unlimited gold. Unlimited elixir. Cheat tool free download.

Clash of Clans Hack and Cheats
http://clashofclans.hackdownload.net/
#clashofclanshack

Reply
JF
10/09/2016 23:49

10/9

Reply
D:M
10/27/2016 21:10

Önskar verkligen fler partier brydde sig om de gamla och sjuka. Varför ska de inte ha en värdig ålderdom? De har ju byggt upp detta landet. Ska de inte få ha det bra när de arbetat och betalat in skatt hela sitt liv. Är det tacken? Fy fan rent ut sagt , skäms de som inte vill hjälpa de gamla och sjuka ,snart sitter Regeringstopparna på hemmet och hoppas då att de får äta smulor och bli utslängda på gatan.

ReplyLeave a Reply