Picture
Säg inget illa om LUGNA HUSBY, Så LUGNT där att Löven vid ett besök mitt på dagen hade Skydd av 5 poliser i uniform, hur många Civilpoliser han hade vet jag ej !
Minns du ”Upploppen i Husby” 2013? Det var runt 100 bilbränder och 20 fall av stenkastning mot polis. Vänstern var rasande. Och det var självklart högerpolitikens fel att det brann i förorten.

Idag är ett ”upplopp i Husby” helt normalt runtom i hela Sverige. Och den rasande vänstern har blivit så tyst...så tyst... Ja det är lustigt att det är så tyst om det nu?!! Men det är lättare att sticka huvudet I sanden och låtsas som ingenting. Fega jävlar.

Rapport från nytt blivande utanförskapsområde: När Vänstern drog igång Rissne Pride slutade det med misshandel. Upprinnelsen var en Pride-bänk som brändes flera ggr. Engagerade politiker från V, MP, L samt polisen lämnade Pride-evenemanget och huligangänget med huvor och maskeringar tog över med misshandel av intet ont anande deltagare. "Rör inte vårt torg" gänget med sin svans tar kontrollen och bränner bilar och kastar sten vandaliserar, klottrar. Polisen viker undan, politikerna är aningslösa. Rissneborna lämnas åt sitt öde. Den kulturellt betingade uppväxten med islam som gänget har är grundorsaken: man gillar inte HBTQ, man gillar inte tjejer som försöker ta plats, man gillar inte jämställdhet, man följer egna medeltida lagar, kvinnor utan sjal respekteras inte. Detta fortgår flera år och eskalerar nu när samhället backar. Insatser som snacka med killarna, erbjuda massor av gratisaktiviteter mm mm har inte haft effekt för de ansvariga ser inte det verkliga problemet. På kvällarna håller sig de boende här inomhus och då tar kriminaliteten över med rån, inbrott i butiker, vandalism och öppen drogförsäljning osv. Alltså deras budskap är: Rör inte vårt torg. Och de får hållas...! Vakna nu för f*n!
 


Comments
Leave a Reply