Picture
Varför skulle dom lyckas med det här,när dom misslyckas med allt annat.
Regeringens fiasko är ett faktum. "Inte en enda person har fått jobb inom snabbspåren tidningen har granskat närmare."

Ekonomiska experter räknade ut att om ALLA flyktingar har arbete inom 5 år är de lönsamma för landet. Regeringen tutade endast ut orden "flykting - lönsamt" och utelämnade all annan fakta. Stor del av svenska folket (de utan egen tankeverksamhet) svalde naturligtvis detta. Tänk att ingen av de "välutbildade" nysvenskarna fått jobb - inte kan det vara så att Löfven ljugit in deras utbildningsstatus...

Blir man inte av med ersättningen om man nekar ta ett jobb, eller gäller det bara etniska Svenskar ????


http://www.svd.se/fiasko-for-snabbsparen-noll-av-hundra-slaktare-i-jobb/om/jobben-for-nyanlanda
https://www.facebook.com/Politiskt.Inkorrekt
 


Comments

John Rydeberg
09/18/2016 23:03

Reply
Stefan Wingenfeldt
09/21/2016 08:12

De kan väl vilken tänkande människa begripa att de var bara drömmar, men inte Svetsarsteffe med imbicilligan, dom lever ju på en annan värld nämligen sagornas. Packa ihop och dra iväg det vore bäst för det nedmonterade Sverige!!👎🏻😱😱😡😡😡🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪

Reply
Johan Karlsson
09/21/2016 08:13

Varför ska dom jobba?Dom kan vårt bidragsystem redan bättre än oss.Inom fem år? Dom kommer att ha fullt upp med att producera barn först och främst.Det är deras arbete ju!Men håll hoppet vid liv Lövfen! Plötsligt händer det!

Reply
Leif Holmis
09/21/2016 08:13

Dom bara garvar om vi demonstrerar. Glöm det, vi är så flata så det måste till fasta handlingar. Sug tag i en och skicka honom tillbaka där dom har semester. Sluta med bidragen först, så får vi se vem som demonstrerar. Haha

Reply
Håkan Wallin
09/21/2016 08:14

En vansinnig invandringspolitik skapar massarbetslöshet. Det kan man aldrig åtgärda genom meningslösa fantasiprojekt. Massiva utvisningar är det ända som hjälper.

Reply
Gunny Svarre
09/21/2016 08:14

Helt sant Regeringen är ett stort fiasko, vi måste få en Folkomröstning eller NYVAL, Det här går inte längre att köra Sverige i botten på detta viset. Nej dom måste rensa ut omgående.Svenska folket skall inte behöva leva med detta våld som vi nu har,Folk mördas åldringar misshandlas och rånas Fina bilar sätts i brand, hemska vägpirater, listan kan göras lång, Tackvare vår Store Landsförrädare Stefan Löfven och hans anhang se bilden.AVGÅ NYVAL .

Reply
Leif Holmis
09/21/2016 08:15

Tänk också på hur mycket man garvar i andra länder. Mina kompisar i Tyskland fattar inte vad vi har polisen till. Dom duger inte till att skruva in en glödlampa ens. Jag skäms. Vi behöver ta över kommandot igen. Ska det vara så svårt att suga in en bil brännare och sätta honom på ett plan till där dom semestrar.

Reply
Andrej Sandberg
09/21/2016 08:15

Hela regeringen är en skithög av sopor. De kan ingen och de vill inget än att fylla sina egna plånböcker på skattebetalarnas medel. Jävla svin är vad jag tycker om denna fruktansvärda regering. AVGÅ är det bästa som ni kan göra för folket just nu!

ReplyLeave a Reply