Picture
Stefan "Rofven" Löfven
Han gör precis som HAN vill,han skiter precis i vad folket tycker och har han nån möjlighet så stoppar han valmöjligheter för folk.Den mannen är farlig.

Maktgalen och bindgalen....
– Stefan Löfvens besked är tydligt: Han vill sitta kvar som statsminister även om väljarna inte vill det. För honom är alltså den egna makten viktiga än svenska folkets vilja.

Det finns inget som är viktigare i svensk politik än att bunta ihop motståndarsidan med sd. Det är en triumf som man sen kan hänvisa till i varje debatt. I detta fallet är det väl förvisso ganska bra att han ger det ultimatumet. Dels visar det i min mening att han aldrig tänkte leva upp till DÖ och det sätter press på allianspartierna att samarbeta med SD om de vill ha makten. När väl Löfven har förlorat makten kan han skrika rasist hur mycket han vill men det lär inte spela någon roll. Folk kommer över att den tabun bryts över 4 år.

Oavsett KD lyckas ta sig över fyraprocentspärren skulle idag M tjäna mer på att samarbeta med SD än på att vara kvar i alliansen. De är inte så långt ifrån att kunna bilda egen majoritet med SD, och om KD kan klamra sig fast är saken nästintill biff. Känns som att en konservativ regering med M, SD och ev. KD, med L och C som ett liberalt vågmästarblock är mer sannolikt än att alliansen håller ihop.

Blir intressant att se vad som händer innan valet, men jag har svårt att se att den invandringskritiska delen av den blå väljarkåren kommer att acceptera att M väljer en svagare konstellation med liberal migrationspolitik framför ett SD-samarbete, speciellt om detta sker på bekostnad av regeringsposition.


http://www.expressen.se/nyheter/lofven-da-sitter-jag-kvar-som-statsminister/
 


Comments

09/23/2016 00:45

Clash Royale Hack
http://clashroyale.hackdownload.net/

Free gems Clash Royale 100% Working. Supercell game clash royale hack apk.
{clash royale hack|clash royale cheats|clash royale free gems|clash royale hack apk|clash royale hack free|clash royale online hack|clash royale hack tool|clash royale cheat|clash royale free gems hack}
#clashroyalehack

Reply
ka'åeg
07/20/2017 15:01

Det går bra att ersätta Rövlund med någon ur sjuklövern för de är lika värdelösa allihop. IQ är väl lika med 0. Godnatt skitlandet Sverige.
Svinfelt

ReplyLeave a Reply