Picture
MP och KD åker ur riksdagen
POLITIK. Sverigedemokraterna blir största parti i ännu en opinions­undersökning. Denna gång i en mätning som vänster­tidningen Metro gjort i samarbete med Yougov.

Tidigare i veckan publicerades en mätning från Nyheter Idag/Sentio som även den visar att SD nu har klart störst stöd bland de svenska väljarna.

Nu är vårt kära land på rätt väg.


http://www.friatider.se/sd-storst
Picture
JImmie Åkesson
Picture
Undrar om de allra fattigaste pensionärerna också tackar regeringen
 


Comments

Stefan Söderlund
09/25/2016 15:46

Kanske inte så konstig med tanke på att det är ett parti som så Dramatiskt faktiskt sticker ut och markerar att det svenska Sverige med dess traditioner och invånare skall prioriteras vad gäller välfärd,vård,utbildning.
Länge sedan Sverige hade ett parti som faktiskt hade visioner och tågan att uttala och stå för sina åsikter.
Efter årtionden av dravel,svammel,käbbel och öppna hjärtans katastofpolitik med politiker vars enda syfte har varit att sko sig själva och inte Sverige bästa i fokus är det inte konstigt att vi konflikträdda svenskar reser oss upp i form av ett nytt parti för ett nytt Sverige.
Först ska vi slå hårt i botten innan klättringen mot det nya Sverige börjar.
Det blir en hård bottenkänning för den etablerade PK nepotism agerande sörjan men nödvändig, då det inte kan fortsätta längre i denna riktning för då finns inte Sverige kvar.
2018 känns fjärran bort men idag är en dag närmre än igår.

Reply
Lennart Frisk
09/25/2016 15:49

Nu måste regeringen och alliansen darra. I varenda mätning är vi största parti. Att vi nu tar revansch på den utfrysning SD blivet utsatt för. I enkla förklaringar med rasism och främlingsfientlighet och att ha idiotförklarat hela svenska folket som ovetande och outbildade. Att det i en demokrati går hålla ett parti med över 20 procent av väljarna utan inflytande straffar sig nu.

Reply
Tomas
09/27/2016 09:02

Du som inte hittar Nya tiders publicerade och censurerade?Sentiomätning hittar den i original på Sentios egen hemsida.Länk:
http://redir.opoint.com/?url=http://www.friatider.se/sd-upp-m-och-s-ned-i-ny-matning&OpointData=517fec1318f218207e3280991d2ca5f3JmlkX3NpdGU9MTAzOTAwJmlkX2FydGljbGU9MTMzMzcmaWRfdXNlcj0xNDExJmlkX2FwcGxpY2F0aW9uPTEwMDAwMDgmaWRfcGFydG5lcj0yJmxhbmc9bm8mbW9uPTEmbWF0Y2hlcz0ic2VudGlvIjQ=

Reply
09/30/2016 07:09

Clash of Clans Hack and cheats - Free Gems (Working 100%)
Unlimited Free Gems. Unlimited gold. Unlimited elixir. Cheat tool free download.

Clash of Clans Hack and Cheats
http://clashofclans.hackdownload.net/
#clashofclanshack

ReplyLeave a Reply