Picture
Skärmdump från Nyhetsmorgon i lördags där man bl.a. talade om varför SD backar i opinionsmätningarna. Inte hela sanningen visade Marcus och lade upp senaste mätningen från YouGov.

#Jimmie #SD #Nyval
http://www.tv4play.se/program/nyhetsmorgon?video_id=3290267

 


Comments

Torbjörn Orrgård
09/23/2016 07:14

Fortsätt påverka era vänner. Vi måste få bort den vidriga regering som sitter nu. Fatta allvaret! Det handlar om vår existens.

Reply
Ewa Magnusson
09/23/2016 07:14

Tänk hur ofta jag ( för bara ett par år sedan ) fick höra att SD var farliga, ock jag var ..idiotförklarad..som röstade på dom. I dag låter det annorlunda. Tänk vad det svänger. Tror SD bli störst 2018. Heja Jimmie!!!

Reply
Björn W Ganslandt
09/23/2016 07:15

Nu börjar äcklen S, MP och V ändra sina åsikter, för att försöka rädda röster. Jävla falska kappvändare. Hoppas inte svenskarna går på dessa förljugna vänster äckel fler gånger. Glöm aldrig hur mycket dom fördärvat under bara 2 år. Det måste vara nytt rekord. Sverige kommer att få betala länge för det dessa dårar ställt till med.

Reply
Lennart Frisk
09/23/2016 07:15

Vi blir fler och fler för varje dag. Svenska folket har fått nog av politiker som pratar om vad de vill göra men inget gör. Det finns också V politiker MP politiker och sossar som fortfarande inte vill se verkligheten utan hävdar att Sverige är ett rikt land och att asylrätten och barnkonventionen är heligt. Vi kommer att växa fram till valet 2018 och förmodligen hamnar runt 30-35 procent. Men vi lever nu nära ett samhällshaveri med utanförskap och kriminalitet socialtjänst sjukvård och skola i fritt fall. Men vi måste passa oss att politiker nu är så rädda för SD att en diktatur lurar runt hörnan. Den begränsade åsiktsfriheten och den politiska korrektheten är fortfarande starkt förankrat i media och bland många svenskar men om vi har fria val 2018 lägger jag den på SD.

Reply
Bengt-Arne Persson
09/23/2016 07:17

Dom andra partierna börjar svänga om invandringen. Men dom är fega o vågar inte erkänna att Jimmy har haft rätt hela tiden. Löfven sänker sverige om han ska fortsätta.

Reply
Karl Ludvig Hofseth Dahl
09/23/2016 15:11

Reply
Linus
09/25/2016 05:58

Idag har i princip alla partier kopierat SD's migrationspolitik för att verkligheten tvingade dem. Kritiken mot SD är rent hyckleri.

Reply
10/20/2016 14:41

Det vore val utomordentligt skamligt om nu EJ svenska folket vaknat till efter allt dessa har stallt till och rostar ratt,SD o Jimmie.
Man maste ju aven fraga sig: Finns det nagot kvar att radda 2018?!
Kan man ej fa denne imbicille f.d LO-DIKTATOR avsatt pa nagot vis nu?! Nej.det gar ju ej for att alla andra partier forst kastar skit sedan tager de alla forslag fran NASSEPARTIET med en "gnutta" omandring.da gar det bra men att samarbeta for att radda Nationen,NOPE!!!
MEDBORGARE DET BLIR BRA 2018 BARA NI NU INSER HUR ILLA DET AR STALLT I RIKET OCH DET VET JAG JU ATT NI GOR.
VA ANDA IN I HLVT MEDBORGARNA KAN JU EJ VISTAS UTE UTAN ATT BLI ANTASTADE AV BABIANERNA SOM DENNA REGERING IMPORTERAR TILL VARJE PRIS OCH NU HOTADE "PINOCCIO" MED ATT DET KOMMER ATT BLI ANNU FLER NAR MOSUL FALLER.
DET VORE JU BATTRE ATT DENNE IMBICILLE "PINOCCIO" AVGICK OCH FOR HEM TILL O-VIK OCH PYSSLADE MED ANNAT AN POLITIK FOR DET AR HAN JU EJ VUXEN TILL MEN ANDOCK TROR HAN ATT HAN KAN MATA SIG MED POLITIKER PA VARLDSARENAN,HAN INSER EJ ATT HAN AR BARA EN LITEN,LITEN BRICKA I DETTA SPEL SOM PAGAR OCH DET VAR DARAV OGLIAKERNA KOPTE HONOM MFL. SOM TROR SAMMA SAK,"GENIUS,BALLE-TILT,PALESTINA MARGOT MFL"
HELA VARLDEN SER IDAG MED SKRACK PA SVERIGES UTVECKLING.VAR NATION SOM VARIT ETT FOREGANGSLAND UTI VARLDEN RASERAS NU AV DENNA REGERING.
MEN SA AR DET NAR "EN BLIND SKALL LEDA EN BLIND"!!!!!

Reply
Daniel Henriksson
10/20/2016 19:16

Alla ni som klagar över den höga invandringen under Löfven kan ju roa er med att titta på siffrorna under Reinfeldt.

Reply
01/11/2017 01:51

Nu är det 2017 och vi tittar framåt, precis som SD. Inte bakåt. Hur långt bak vill andra gå, är helt upp till dom. Nu är nu,, och nu är skit.

ReplyLeave a Reply