Picture
Klart han är rädd för SD...som det ser ut just nu så kommer SD vinna nästa val med storslam
Fatah, som har rötter i nazismen, med miljarder av våra skattepengar. Säger samtidigt att S aldrig kommer samarbeta med SD pga ”rötter i nazismen”...

Taget ifrån Wikipedia: Fatahs militära gren kallas Al-Aqsa-martyrernas brigader och är terroriststämplat av Israel, USA, Kanada, Japan och EU.

Stefan Löfven hur mycket av våra skattepengar går till dessa? OCH När ska Sossarna be om ursäkt för deras rasbiologiska institut, och tvångskastreringar av romer och funktionsnedsatta ända i på 50-talet?

Så dubbelbottnad är tyvärr S och Löven idag men Sten Andersson var också pro Palestina och Fatah så arvet finns tydligen kvar inom partiet!Så Löven borde nog tvätta sin byk innan han uttalar dylikt om ett svenskt riksdagsparti som är Sveriges tredje parti!Under andra världskriget bugade den svenska regeringen för Nazityskland och lät transporter och dylikt passera genom landet och många inom olika delar av samhället hade en positiv inställning till Tyskland trots kunskaper om judarnas situation etc.S tillät även tvångssteriliseringar i Sverige så så snygg är inte historien för Löven om han börjar granska partiets historia!Löven verkar ha fått ett mantra på hjärnan och det har låst sig på grund av hans skräck för SD som det ser ut!


https://www.facebook.com/politikfakta
 


Comments
Leave a Reply