Picture
Sverigedemokraterna är det enda partiet som värnar om våra äldre
Tyskland uppskattar sina Pensionärer alla fall , 
dax att vi kräver detta i vårt land med , med tanke på vad dessa politiker stulit ur pensionsfonderna , detta är det minsta vi skall ha i vårt land , kan inte dessa politiker ordna denna reform skall dom inte sitta i vårt regeringskansli alls , utan klassas som svenskfientlig .

Sverigedemokraterna är det enda partiet som värnar om våra äldre.
 


Comments

Kent Karlsson
09/21/2016 07:54

Det är ju naturligt att det ska vara så här med.Men våra kalkoner till politiker skiter i att många har det dåligt fast dom har jobbat hela livet för att få en dräglig tillvaro som pensionär. Nästa val är enkelt att rösta va.

Reply
Håkan Johnson
09/21/2016 07:54

Och här pröjsar Stockholms läns landsting 6 000 spänn för ett par stödstrumpor och ingen reflekterar över att detta måste röra sig om mutor.

Reply
Per-erik Hennings
09/21/2016 07:55

Löven som slickat Merkel i ja ni vet var måste ju vara medveten om Tysklands pensionärers status enl. ovan men han tänkte nog i stället för dom förmånerna Tyskarna får kan vi plocka in fler miganter , så får jag den största fjädern i hatten nästan lika stor som Merkels kanske något större , tills EU presidenten Donald Tusk läste lusen av dom som varit för ivriga att ta emot migranter,då gömde svetsaren undan fjädern !

Reply
Tom Erixon
09/21/2016 07:55

Just så. Hur svårt kan det vara att fatta att vi kunde oxå ha det så här, men 87% tycker att det är bättre att ge pengarna till folk från andra länder så vi kan fortsätta ha det sisådär. Tyskarna gör helt rätt och Norge höjde pensionerna nyss fast oljan går dåligt. Vi har haft råd med allt de Tyskarna har och mer om vi hade haft lite självkänsla lite stake lite vi känsla i det här landet. Mean allt detta har berövats oss av S och S styrda Media. Sen måste man ge en känga åt borgerligheten som är knähundar under Socialismens ok. Dom kan väl börja rösta ned allt S vill få igenom och inte bara gå med på allt vansinne. Börja kämpa lite! Tyvärr är Batra inte folklig, kan inte prata och inger inget förtroende. Media leker med henne var enda gång och då brukar det sluta med att hon sitter därmoch påstår att SD är rasister. Hon är inte en ledare, tyvärr.

Reply
Kim Dalfall
09/21/2016 16:11

Landstinget köper en lampa för 20000kr när de skulle kunna få en från Ikea för 49kr som uppfyller samma funktion. inte konstigt att Landstinget gnäller över att de inte har nå stålar. Skattemedel pumpas ut även på detta sätt in i elitens fickor.

Reply
Åse Andersson
09/21/2016 16:11

Usch detta land är under all kritik. Jag hoppas att nästa val gör det hela lite bättre, men är tyvärr tveksam. Det är alldeles för många i vårt land som tycker att vi ska ta emot alla invandrare. Jag har en helt annan åsikt.

Reply
09/23/2016 00:55

Clash Royale Hack
http://clashroyale.hackdownload.net/

Free gems Clash Royale 100% Working. Supercell game clash royale hack apk.
{clash royale hack|clash royale cheats|clash royale free gems|clash royale hack apk|clash royale hack free|clash royale online hack|clash royale hack tool|clash royale cheat|clash royale free gems hack}
#clashroyalehack

Reply
Morsan
10/27/2016 23:14

Nån som har bott i Tyskland och vet hur det egentligen är?! Nej?! Tack men det har jag. Ta reda på fakta först. Vården, glasögonen och tandvård är gratis(?) Nehej du! Man betalar in en saftig summa varje månad till det försäkringsbolag du har råd med. Ju bättre försäkringsbolag du har råd med, desto bättre vård får du.
De betalar lägre skatt, men barnen har ingen mat i skolan och föräldrar måste köpa ALLT material själva inkl böcker. Det finns få dagis till barnen och då endast halvdagar.
När de äldre inte kan bo själva, måste de in på hem vilket bekostas av barnen eller de som fortfarande finns kvar i livet. Det finns ingen hemtjänst som vi har.
Vet faktiskt inte om de har det så bättre där?! Eller?!

ReplyLeave a Reply