Picture
"Inga rasister på våra gator!", men på internet går det bra...?
Vänstervridna Nöjesguiden driver sedan två år tillbaka den rasistiska sidan Makthavarna - en sida där ”vita inte är välkomna”...

Nöjesguiden brukade en gång i tiden fokusera på just "nöjen" - musik, klubbliv, film, mat, etcetera, men har under flera års tid "radikaliserats" vad gäller politiska artiklar, som får ta allt mer plats i tidningen. Man häpnar över bristen på logik! "Antirasistiska" Nöjesguiden driver en sida där man inte lyssnar på sina medmänniskors åsikter endast på grund av deras hudfärg. Vart finns nöjet i det?

Så jävla patetiskt hur dem försöker importera den här amerikanska kulturmarxistiska "blacklifematter" politiska ras kampen till Sverige, Europa. Sverige är inte Amerika och vi har aldrig haft några svarta slavar här, invandrare har tagit sig hit självmant får allting gratis av oss och mer ändå men likt förbannat ska det gnällas, det är rent utsagt ett kortsynt, egoistiskt, navelskådande, borstskämt, rasistiskt beteende. Men okej då om vita nu inte får ta del av ert miniatyr samhälle så är det ju inget mer än rättvist då att dessa inte får vara med längre i Svenskens överdrivet givmilda samhälle, varför ska Svensken kröka ryggen för, det finns få folk i världen som har gjort så mycket för världen och bara fått skit tillbaka..

Källa: http://www.svd.se/inga-vita-far-kommentera
 


Comments
Leave a Reply