Picture
De är nog en klocka som räknar ner hans tid som statsminister
Vår kära statsminister tycker att en Patek Philippe Calatrava för hundratals tusen är en lämplig accessoar att representera folket med.

Att inte leva som man lär är ju ganska utmärkande både för såssar,kommunister och miljöpartister..Att han är den största landsförrädaren sedan Quisling kan jag inte tåla. Ska bli en fröjd att se denna maktgalna pajas få en fot i arslet 2018,hade alliansen haft nån jävla stake skulle de avsatt honom före 2018. Enligt mig finns det bara ett oppositionsparti i Sverige och de kommer att få min röst 2018...också

De är inte löjligt att anmärka på att folkets stadsminister bär en lyxklocka, Gör inte misstaget att likställa en privatperson med en person som är representant för en organisation, företag eller i det här fallet ett parti som tycker sig ha ensamrätt på folklighet och att representera de mindre bemedlade. I Stefan Löfvéns fall så visar detta med all önskvärd tydlighet på hyckleriet i Socialdemokratins självutnämnda arbetarmonopol och hur långt partiet, och framförallt partitoppen, står från sina väljare. Det är svårt att se hur man kan vara trovärdig när man går omkring med en klocka för flera hundra tusen och samtidigt har partikamrater och -sympatisörer - som proklamerar att mindre bemedlade människor och äldre som har slitit hela sitt liv i och för landet ska avstå den lilla välfärd de har kvar. Förvisso är det fler än socialdemokratiska politiker som påvisar varierande grad av världsfrånvändhet, elitism och fuskande/roffande, men det röda laget har de senaste åren placerat sig som ohotad etta vad gäller hyckleri och förljugenhet.

De är nog en klocka som räknar ner hans tid som statsminister


Bild - https://www.facebook.com/Politiskt.Inkorrekt/
 


Comments

Annette Kjellsdotter
09/23/2016 22:36

Stackars vårt utarmade land alla fattigpensionärer skolor sjukvård hans jävla klocka e ju ett hån till alla dessa människor regeringen e den mest inkompetenta som finns måtte de bli ändring nästa val!

Reply
Ingrid Wennerström
09/23/2016 22:36

"DON efter PERSON"...inte bara för att hålla tiden... även en god investering...."BRA, ATT HA" den dag då svenska medborgare måste utvandra för sin vård på "ålderdomens höst", ...det kostar pengar och det vet Stefan Löfven.....De flesta människor vet inte att detta märke, Patek Philippe, är så dyrbart. Det hade varit annorlunda med en Rolex, det hade kunnat "sticka folk i ögonen". På det viset är han inte dum Löfven. Tur att det finns media som kan berätta för oss.

Reply
Jan Carlsson
09/23/2016 22:37

Jag bär också en k*k-förlängare runt armen, men jag hade turen att få köpa min av en snäll kines för bara 50 spänn. Lövis behöver säkert äkta vara.
Nåja, hade Löfvens försyndelser endast stannat vid en svindyr klocka så hade jag inte haft något att invända alls.

Reply
Knut Nilsson
09/23/2016 22:37

Fattigpensionärerna får svält pensioner medan dom tjuvar och gör grova berägerier, Arbetarparti när man glänser med en patek Philippe klocka, Han borrde lära sig av dom andras ministras misstag som Mona , Margot, miljöpartiet, kommunal med flera, folket svälter, sjukvården är ett fiasko , pensionärerna svälter, våra unga sist i köerna, inga boende, elpriset går upp, bensinskatten, hemhjälpen går upp, tv licensen går upp det ni gav våra pensionärer tar ni igen dubbelt upp, skäms på dej,

Reply
Sven-Erik Bertilsson
09/23/2016 22:38

Ja det va att en Dyr Klocka.som.Stadsminister Löfven köpt det har inte F.A.N råd med.men jag köpte en på Lidel för 85:- kr Funkar utmärkt. Men det är klart att klockan kanske inte är lika dum.som vad Löfven är För Löfven är dum.så klockan stannar o Blommorna Vissnar.

Reply
Eva Nyberg
09/23/2016 22:39

Fattigpensionärer sjuka o sjuka som behöver assistans uteliggare med flera som inte har råd med sina behov av vård o mediciner. Snart kan dom inte Ha tv heller för dyr tv licens den skulle höjas
Läkare tandläkare o hur många har inte råd med glasögon. Till oss vanliga svenskar säger ni att vi ska leva snålt. Vår statsminister kanske skulle föregå med gott exempel.

ReplyLeave a Reply