Picture
Bostadsrätter åt ISLAMISTER för upp till 20 miljoner
Uppsala kommun planerar att köpa bostadsrätter åt ISLAMISTER för upp till 20 miljoner kronor.

-UPPSALA KOMMUN PÅBÖRJAR UPPKÖP AV BOSTADSRÄTTER RIKTAT TILL NYANLÄNDA INVANDRARE
På veckans kommunstyrelsemöte avhandlades ett ärende från de rödgröna om huruvida kommunen ska påbörja uppköp av bostadsrätter åt nyanlända invandrare.

Moderaterna visade inga tecken på att ha svängt i invandringsfrågan. De föreslog att kommunen dessutom ska börja gå i borgen för att nyanlända invandrare ska kunna ta över ägandet av bostadsrätterna. I praktiken skulle det innebära att kommunen ger bort bostadsrätter då det är kommunen som står för köpet och risken, men inte får avkastningen om det skulle bli en värdetillväxt i bostäderna.

Liberalerna förvånade genom att vara det enda parti som hjälpte oss att motverka detta beslut. De var emot eftersom det kan bli problem med besittningsrätten till bostäderna. I slutändan gick det rödgröna förslaget igenom, vilket är en skam. Varför ska kommunen börja köpa bostadsrätter åt nyanlända invandrare men inte åt våra egna ungdomar i Uppsala som inte kan flytta hemifrån? Är det ens i grunden rätt att kommunen ska ge sig in på detta sätt och agera köpare och säljare på bostadsrättsmarknaden?

Det enda rätta är att inte börja med dessa inköp, och givetvis blir detta bland det första besluten som rivs när vi får makten. - Simon Alm

Då kan vi vänta oss att våra ungdomar som behöver bostad för att kunna studera och/eller flytta till sitt första egna boende har en bostad säkrad.!!!


http://www.unt.se/uppland/uppsala/kommunen-koper-bostadsratter-at-flyktingar-4403766.aspx
Insändare

 


Comments

10/23/2016 18:51

Håller fullkomligt med Simon Alm, stå på dig, hoppas SD vinner valet

Reply
Janne
10/23/2016 19:15

Hur gör man en anmälan till diskrimiseringsombudsmannen

Reply
Olof
11/24/2016 01:04

Var någonstans i källartikeln står det att bostäderna ska ges åt islamister. Man kan vara kritisk till hur kommuner använder skattepengar, men var sakliga. Rubriken är en ren och skär lögn

Reply
12/10/2016 20:25

borde va olagligt...? att dom får pengar för sånt. rösta SD

Reply
Pernilla
12/12/2016 20:52

Köper uppsala kommun till min grabb med!

Reply
Gustaf Blohm
06/26/2017 22:36

Alldeles rätt! SD tar makten nästa höst sedan blir det räfst och rättarting. Vi skall ta tillbaka vårt land.

ReplyLeave a Reply