Picture
partiledardebatt sade Stefan Löfven
I partiledardebatt sade Stefan Löfven följande:

”Med Sverigedemokraternas politik så minskar resurserna till vård och omsorg. Det är många äldre som behöver vård och omsorg. Och ni drar ner på det.”

Uttalandet stämmer inte. I Sverigedemokraternas budgetförslag framgår att vi satsar 4,5 miljarder mer än regeringen på vård och omsorg till äldre under budgetperioden. Sett till hela utgiftsområdet satsar vi drygt 13 miljarder mer än regeringen under budgetperioden. Stefan löven är nog den sämsta stadsminister Sverige någonsin har skådat! Lögner och svek är det enda han bidrar med. Titta på alla debatter i media, vem är det som är rak, tydlig och ärlig? Jo Jimmie Åkesson! Fullständigt överlägsen faktiskt.

Lämna gärna en kommentar nedan och glöm inte att skriva under om Löfvens Avgång

Läs mer här: http://www.mynewsdesk.com/se/sverigedemokraterna/pressreleases/stefan-loefven-ljuger-igen-1601938
 


Comments

Hans Torneus
10/13/2016 22:00

Det har Löfven gjort hela tiden Sveriges sämsta statsminister genom tiderna Avgå Löfven

Reply
agneta prsson
10/14/2016 02:05

avgå omgående

Reply
Irene Nissen
11/14/2016 04:17

Skäms över att vara svensk idag😓
Avgå Stefan Löfven och flytta till arabländerna👹

Reply
Sofia
11/14/2016 11:34

Jag är född och uppvuxen i Sverige.
Jag har gått i skolan hela mitt liv i detta land. Mina föräldrar är utlänningar, men har arbetat arslet av sig sen dag 1. Gjort allt för att bidra med ett sunt förnuft och god välfärd. Löfven är en total hjärndöd idiot, som tror starkt på sina egna lögner, när fan ska vansinnet avgå. Han är ju fan ta mig inte klok den skithögen!
Han kör ner Sverige till botten!!
Det är inte rättvist att denna inkompetenta idiot ska få sitta kvar och förstöra vårt land mer och mer för varje vecka som passerar.
Idiot till Svetsare!!

ReplyLeave a Reply