Picture
Det måste till ett Nyval Nu
Migrationsverkets prognos säger att upp till 317 000 anhöriginvandrare väntas söka asyl till Sverige fram tills 2019. Sverigedemokraterna väljer att prioritera svenska medborgare före andra länders medborgare. För att återigen få en fungerande välfärd och trygghet i samhället måste vi införa Sverigedemokraternas nollvision för fortsatt invandring.

Jaha,så nu kommer mormor,farmor och fan och hans moster att åtnjuta svensk pension utan att betala en enda skattekrona. NEJ TACK !! Ska vi inte ha någon välfärd kvar till oss som jobbar och sliter!

Indianerna stoppa inte invandringen å nu bor dom i reservat . Kanske dags å stoppa invandringen nu å försöka få lite rätsida på detta fallerande land som heter Sverige ?? Hoppas att de styrande politikerna tycker att det är värt priset som måste betalas. Det går inte att upprätthålla en välfärdsstat med denna typ av invandring. Det hade varit en helt annan sak om den svenska arbetsmarknaden hade skrikit efter folk och att invånarantalet inte räckt till. Det hade bara ökat skatteintäkterna och det hade varit en god arbeskraftsinvandring. Nu innebär den ökande befolkningen inte att skatteintäkterna ökar, då arbetslösheten bland utrikes födda är mycket hög och det tar väldigt lång tid innan de kommer i arbete. Vi ska även tänka på vad som händer när lågkonjunkturen kommer, för det gör den. Tids nog. Man behöver inte vara ekonom för att räkna det.


Lämna gärna en kommentar nedan och glöm inte att skriva under om Löfvens Avgång
http://www.migrationsverket.se/.../Migrationsverkets...
Insändare
 


Comments

agneta prsson
10/30/2016 02:07

stoppa detta vansinne

Reply
10/31/2016 18:21

A very good site, like the way you design it.

ReplyLeave a Reply