Picture
Ni som bakar kanelbullar med era barn och lägger ut bilderna på Facebook för att visa hur trevligt ni har.

Ni som tar avstånd från vänner för deras åsikter.

Ni som går med på att det är Svenska ungdomar som bränner bilar och kastar sten på polis och ambulans personal.

Ni som sätter ekonomiska flyktingar framför våra gamla och ert eget folk.

Ni som förnekar att den våg av våldtäkter och sexuella övergrepp på våra döttrar beror på män från muslimska kulturer.

Ni som blundar för månggifte, barnäktenskap, oskuldskontroller, hedersvåld osv bara för att inte bli kallade för rasister.

Ni som klagar på försämrad sjukvård, äldreomsorg och samtidigt stödjer mottagandet av ekonomiska flyktingar.

Ni som försvarar att Islam får fäste i maktens korridorer, tillåter att flickor och pojkar separeras i skolor och badhus och kallar kritikerna för islamofober.

Ni som bidrar och går med på att smutskasta och frysa ut ett folkvalt parti som värnar om Sverige och dess befolkning.
Ungefär var fjärde människa ni möter på gatan är rasist enligt er.

Ni som sviker de människor som flytt från hederskulturer ,sharialagar och förtryck, människor med drömmar om ett fritt liv där man går sin egen väg, människor som inte vill gifta sig med sin kusin, människor som vill ha en livspartner de älskar, människor som kommer till Sverige med ärliga avsikter.

Hur goda är ni i dessa människors ögon på en skala mellan 1 till 10 ?

Hur goda tror ni dessa barnen tycker att ni är?

Om ni inte vet hur en hycklare ser ut ska ni gå och titta er i spegeln.

(Bilden är bara en illustration till länken)


http://www.sydsvenskan.se/2016-06-21/132-gifta-barn-i-sverige-65-i-malmo
https://www.facebook.com/hakan.lindgren.750
 


Comments

Hans
10/03/2016 15:51

Detta gör att sossarna blir vansinniga, och kämpar med näbbar och klor för att försöka lura så många som möjligt att SD är rasistiskt, men vi som har vaknat och insätt vad som sker med Sverige vet vad SD går för. Men sossarna kommer att bli värre, ni ska få se, när det närmar sig valet, då blir dom heltokiga, kan till och med göra kriminella handlingar, och beskylla SD för dessa, som ni vet har vårt rättsväsende islamiserats, vilket innbär att etniska Svenskar blir hårt straffade om dom bara tänkt göra något olagligt

Reply
Stig wiig
10/05/2016 14:44

Så rätt så

Reply
Lennart
10/03/2016 15:52

Rasism och främlingsfientlighet är det mest missbrukade ordet i Sverige. Det är det enklaste sättet att säga att man är politiskt korrekt men att man egentligen inte bryr sig om politik men vill verka som om man vet eller så är det en klick människor med extrema åsikter om det mångkulturella samhällets förträfflighet och nekar att se baksidan av invandringen. När ett parti med över 20 procent av väljarna hålls utanför politiskt inflytande borde istället vara en väckarklocka för människor att förstå att det som politiker och media tutar i oss om hur rasistiska SD är och att dess sympatisörer är mindre vetande. Så sluta att baka kanelbullar och visa er lyckliga tillvaro i en tid när alla borde vara rädda för den utveckling vi ser i vårt land. Vi är idag så nära en ekonomisk och politisk diktatur vi kan komma och de två åren som är kvar till nästa val kommer vi att se hur media kommer att försöka hjärntvätta människor att hata SD. De säger att valkampanjerna i USA är smutsiga vänta och se hur smutsiga våra makthavare kan bli i sin rädsla för SD. Vi i SD är varken rasister eller främlingsfientliga vi vill bara försöka rädda Sverige från ett totalt haveri så vakna nu innan det är försent.

Reply
Annelie
10/03/2016 15:52

Jag bryr mig inte heller ett dugg om att vissa människor tar avstånd från mig p.g. a att jag håller på SD. Kan ej förstå att de envist vägrar se de negativa konsekvenserna med massinvandringen av ekonomiska flyktingar,

Reply
Henrik
10/03/2016 19:08

De som värnar mest om våra gamla är sossarna och inte SD. De som värnar mest om våra svenska företag är Moderaterna och inte SD. De som vågar framföra sina åsikter utan massa trollkonton är alla partier förutom SD...

Reply
petter
10/06/2016 22:16

Ja du Henrik! Det kanske finns en anledning till allt detta ? Är man tillhörande skaran av de s.k politiskt korrekta enligt normen. Bara för att man inte följer strömmen av de s.k politisk korrekta kan man bli av med jobb karriär och utfryst av andra som inte tycker likadant. Faktan kvarstår dock, att det regeringen gör nu är vansinne.. mot de egna folket som byggt upp och betalat skatt för den välfärden som nu raseras pga dålig politik. Frågan som är större är vad AGENDAN till detta vansinne är??

Reply
Bengt
11/03/2016 20:40

Vilken värld lever du i. Öppna ögonen läs tidningarna även om dom är styrda så står den en hel del. Börja där.🙄

Reply
anders
11/03/2016 21:01

du är en glappkäftad exkrementvänster

Reply
Mikael Liv
11/04/2016 00:28

Joo,de ser vi ju kötthenrik att sossarna värnar om de gamle......

Reply
Lasse
11/04/2016 01:05

Normaliserad rasism...
"...är när människor fritt uttrycker rasistiska åsikter som de inte skulle vågat säga högt för tre år sedan. Tack SD för att ni har fått rasister att tro att de inte är det."

Reply
Uffe
11/04/2016 02:45

Mycket bra skriven artikel !

Reply
Robban
12/04/2016 09:20

Skulle SD få bestämma invandringspolitiken tillsammans med alliansen eller rödgröna så kommer SD:s tankar på äldre som dom pratar så mycket om vara som bortblåsta. För det enda dom egentligen bryr sig om är invandringspolitiken och inget annat.

ReplyLeave a Reply