Picture
Under kvällens partiledardebatt hävdade statsminister Stefan Löfven att "Sverigedemokraterna är ett nazistiskt parti".

Jonas Millard, ledamot av konstitutionsutskottet kommenterar:

- Nazismens brott mot mänskligheten får aldrig någonsin glömmas och dess gärningar får aldrig förminskas. När Sveriges statsminister påstår att Sverigedemokraterna är ett nazistiskt parti är det inte bara en lögn, det är också totalt historielöst och fullständigt respektlöst mot alla de miljontals människor som blivit utsatt för verklig nazism. Enligt regeringsformen är man som statsminister skyldig att uttala sig sakligt och korrekt vilket uttrycks i kraven på saklighet och opartiskhet. Med anledning av detta kommer Sverigedemokraterna senast under tisdag lämna in en anmälan mot Sveriges statsminister till Konstitutionsutskottet.

Svetsloppan fortsätter i samma gamla stil , istället för att presentera lösningar och politik på ett sakligt sätt så fortsätter han med samma gamla pajkastning och käbblar på i samma tråkiga spår.
Totalt ovärdig att få vara statsminister i ett land som Sverige.
Snälla kan inte någon vrida fram klockan till 2018 för det börjar bli jäkligt tröttsamt att se clownen Löfven att bara fortsätta med sitt käbbel.

Jätte bra hoppas Löfven lär sig en läxa. Han är omogen och inte lämplig att vara Sveriges stadsminister hoppas han måste avgå ögonblickligen det han gör är ytterst olämpligt beteende .


 


Comments

10/10/2016 18:14

Denne CLOWN kan ej fora en saklig debatt. Utan han gar pa med samma lika okvavensord mot Jimmie,NAZISTISKT PARTI m.m.
Jimmie stallde fragan om att:Kan vi inte hoja nivan i debatterna och som svar fick han da samma gamla vanliga visa,NAZISTPARTI.
Han maste vara den mest okunniga politiker SOSSE MAFFIN skakat fram.
Kan ju faaan ej fora en debatt pa normal niva utan bara tjafsa om SD och dess nazistiska rotter som han pastar de har an idag.
Torde denne CLOWN ej halla sig for god da han vet att det egna partiet har storre rotter i nazismen an SD,det ar ju bara att lasa historien om hur SOSSARNA har anvant sin makt de padyvlat medborgare i deccenier.Javisst,jag sager padyvlat for med skramsel propaganda har de hallit sig kvar vid makten men nu i detta deccenium har medborgarna verkligen vaknat och insett hur detta SOSSE MAFFIA PARTI handhar Svea Rikes forskridande.
Nar kolapps nu uti Riket tack vare denna CLOWN som andock vidstar att Sverige gar bra samt att invallarna kommer att berika Sverige med sina kunskaper sa aro de analfabeter 90% av dom,men denne CLOWN har ju bara LO-skolan sjalv sa det ar ej att undra over att han blir stalld i debatterna.
Klockrent av Jimmie att saga:JAG AR SA DJAAAAVLA TROTT PA DITT SVAMLADE OM NAZISMEN ODYL. DU KAN EJ HOJA DIG TILL EN RIKTIG POLITIKERS NIVA!!!!

Reply
Rolf van Hage
10/10/2016 18:46

I gårdagens partiledar debatt; Statsministern bekände färg. Osaklig o fast i socialismens bojor.

Reply
Branko
10/10/2016 20:47

Tror att vi alla måste och bör vara medvetna om att denne person. ! Denna människa beter sig som en clown just för att han är styrd av en ondska. D.v.s det är inte han som bestämmer. Vi som Sveriges befolkning behöver vara medvetna om detta och total ignorera han i vad han nu än säger. Men för detta behöver vi alla gå ihop och krossa hans onda planer för de Svenska folket. För det är inget annat än Amerika som ligger bakom det här. Det är inte denne Stefan. Det är Amerika för Dom har lagt ut sina personer i varenda land som gör exakt det som nu sägs till dom. Dom är styrda peoner vill säga. Iluminati controlled. ! Dom har ju en utav sina stora festen just i Stockholm och denne Löven Röven har ju dessutom varigt med Bilderberga möten, och är man det så vet man ju att det inte råder bra alls för dom är ju ägare av Sverige så. ! Svårare än det ska det inte vara att se var själva problemet nu är.. Inte sant?

Reply
Jonathan Ivarsson
10/11/2016 03:33

Det är ju så att han kallar SD för nazister men i hans backrum så är ju hans farfar en gammal ÄKTA nazist och så jag fattar inte farför han ska kalla SD för nazister när det är han som ska vara tyst. han har ju nazistisk blod // En stolt SD:are #SD2018!

Reply
Monica Nilsson
10/11/2016 11:30

Inte farfar, löfvens morfar var aktiv nazist

Reply
10/11/2016 04:15

Det var nog illa genomtänkt av Stefan Löfven.

Det hade nog varit bättre om han hade tonat in mera på ämnet nationalekonomi, tror jag...

Om det ämnet på min URL-länk.

Reply
Chris
10/11/2016 15:44

Inom den närmaste tiden kommer att skrivas följande: "Socialisternas brott mot mänskligheten får aldrig någonsin glömmas och dess gärningar får aldrig förminskas."

Reply
Mvh Skogåsbon
10/12/2016 03:47

När jag hörde Löfven säga det där, så blev jag tvungen att ta mig en redig whisky, för att lugna ner mig.
Löfven har inte många indianer som ror i kanoten, eller, lyset är tänt, men det är ingen hemma.

Reply
Honken
10/12/2016 15:16

Och den som skrivit texten ovan får gärna ta både en svenska kurs samt skrivarkurs. Skäms på dig så dåligt skriven svenska!

ReplyLeave a Reply