Picture
Om det vore val idag skulle SD med största sannolikhet bli det största partiet i riksdagen
Debatten i Svensk politik handlar om hur man ska bära sig åt för att stänga ute miljontals Svenska väljare från det demokratiska samtalet. 
Partiledardebatten var pinsam. Åkesson var enda partiledaren som tog upp grund problemen i sakfrågor , exempelvis att 70.000 nya elever på ett år med låga grundkunskaper i de flesta ämnen och samtidigt måste de lära sig Svenska, självklart ställer det till stora problem.Istället för att i sak bemöta Åkesson blir han kallad för Nazist av självaste statsministern. Prat om att M och S ska ha ett samarbete?!? Det har de redan. 

Man kan bara konstatera att Sveriges väl och ve kommer i andra hand , viktigast är att tysta miljontals svenska väljare så att de kan fortsätta med att kolonisera Sverige.
Kom inte och påstå att Sverige är en demokrati, det är lika dumt som att kalla Hitler för humanist. Är svensken så dum att man inte ser igenom det som sker??

Underbart bra skrivet Håka
 https://www.facebook.com/hakan.lindgren.750

Till och med hakkorsflagga på bromma flygplats invigning P.Albin Hansson ledde sosseregeringen från 30-talet och genom hela ww-2 . de förrådde Norge med fri lejd av tyska soldater . Man skämms än i dag när man träffar sina Norska vänner . Det är ju rent löjeväckande att försöka rentvå sossarna från deras inblandning medd nazzarna under den tiden.

Lämna gärna en kommentar nedan och glöm inte att skriva under om Löfvens Avgång
Insändare
 


Comments
Leave a Reply