Picture
Hälsa mamma att hon är en Hjälte!!

"Mamma sprang då dit och knuffade undan killarna och ena killen slog allt vad han hade mot mamma"

Emilia Gustavsson Eriksson - "Som de flesta vet så är det här min mamma. I fredags kväll såg hon två unga killar i 20 års åldern sparka och dra en 17 årig tjejs hår och hon skrek och de satt över henne och försökte dra av henne kläderna. Mamma sprang då dit och knuffade undan killarna och ena killen slog allt vad han hade mot mamma men hon stod upp och drog ner honom på marken samt den andra killen, sen tog mamma den här tjejen och sprang allt vad dom hade till min mammas bil och ringde till polisen. 
Jag är så JÄVLA stolt över min fantastiska mamma som vågar gå fram och stoppa den här våldtäkten. Jag menar tänk om dom hade något slags vapen på sig eller något liknade. Det borde finnas fler som henne, som vågar ta steget och modet att hjälpa än att bara titta och gå förbi eller ringa Polisen och så är det redan för sent.
Min mamma för mig är en otroligt stor och framför allt min största förebild för att hon är en sån stark och modig kvinna. All kärlek till dig fina mamma" 

https://www.facebook.com/emilia.g.eriksson

Wow vilken kvinna och förebild!
 


Comments
Leave a Reply