Picture
Det kommer att bli en ändring efter valet 2018
Tysk polis har utfört räder mot mer än 200 moskéer, kontor och bostäder knutna till den islamistiska rörelsen Die wahre Religion (”Den sanna religionen”).

Räderna följde på ett förbud mot rörelsen och dess missionerande projekt Lies! – ett projekt som också spridit sig till Sverige, där Sveriges Förenade Muslimer, SFM, gjort verksamheten möjlig.

Så sent som i juni beslöt Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor (tidigare Ungdomsstyrelsen), att bevilja SFM 535 200 kronor i statsbidrag.

Ja det är vårt kära Sverige som tar hänsyn till flyktingarna mer än deras egna. Vi kommer att ätas upp inifrån, Som Åkesson skrev i Aftonbladet (aftonblaskan). "Islamism är vår tids värsta fiende" Detta inser allt fler och fler. Det sjuka är att rödvinsvänstern går hand i hand med islamister. Sånt retar upp hederligt folk.

Där ser man vad bla pensionärernas HÖGA
SKATT går till ...
Underhåller terrorist verksamheter på
Pensionärernas bekostnad ....


http://www.svd.se/i-sverige-ger-vi-islamisterna-bidrag
Sverigedemokraterna

Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 


Comments

11/25/2016 01:07

. Än kan undra var vi är på väg!

Reply
Uffe
11/25/2016 03:09

Man behöver inte undra vart vi är på väg. Rätt ner i helvetet om de intelligensbefriade "godhetsapostlarna" får bestämma!
Om vi inte kan hjälpas åt genom en gemensam kanal SD.
Då kan det vara kört för oss våra barn och barnbarn.
Idioterna tror att muslimerna skall skona dem om de hjälper dem att ta västeuropa snabbare.
De fattar inte att islamisterna bara kommer att skratta dem rakt upp i ansiktet och slakta dem också som grisar (otrogna hundar säger ju de själva), om vi inte slår tillbaka från överläge!

Reply
Ivar Möller
11/25/2016 06:45

+1. Hoppas 51 % fattar 2018...

ReplyLeave a Reply