Picture
Våra kunder, de blivande pensionärerna, kommer att få bära de ökade skattekostnader som regeringen nu föreslår. Den nya finansskatten blir rätt och slätt en ytterligare skatt på pensioner, skriver företrädare för fem försäkringsbolag. - http://www.svd.se/finansskatten

Regeringen fortsätter sparka på de svagaste i samhället, så länge de har sin riksdagspensionen blir självklart inte landets verkliga elit drabbad utan de gamla och sjuka, men varför bry sig om ett snart utdött släkte som byggde landet, när man kan importera nya röstberättigade som utbildas att rösta "rätt"

Finns inga ord kvar på hur idiotiskt dom där Sossarna håller på och suga ut det lilla som blir kvar pensionerna, det behövs väl till dom ensamkommande


Lämna gärna en kommentar nedan och glöm inte att skriva under om Löfvens Avgång
Insändare

 


Comments

Peter Kostin
11/15/2016 23:58

Vet ni om att riksdagspolitikerna har ATP? Man tog bort det för vanliga människor (många förlorade mycket på det) men själv beslutade man om att behålla systemet.

Reply
Barbro Odin
11/16/2016 21:31

Spelar inge roll vem som sittet i toppen, det är alltid de som har det svårast som får betala, Skulle vilja att våra politiker skulle få leva på de som pensionärer lever på idag, dom skulle inte klara av det.

Reply
Stefan
12/16/2016 21:23

Det spelar visst roll.
Röstar man på partier som väljer att satsa våra skattepengar på invandringen så får man väl skylla sig sjäöv

Reply
12/15/2016 21:46

Hoppas att karman kommer ifatt dessa empatilösa idioter.

ReplyLeave a Reply