Picture
Höger och vänster är mycket närmare än man kan tro. Det är bara globalisterna som försöker slå in en kil mellan så att vi inte inser det...Därför att våra politiker är enbart dåliga skådespelare som försöker hålla upp den falska kulissen av att det råder demokrati i landet. Fast egentligen så lever vi i en finansdiktatur under globalister, oligarker, lobbyister, multinationella företag och sist men inte mist de värsta av dem alla = bankparasiterna.

EU kommer falla det står klart. Vi måste trycka på för att garantera ett Swexit men det räcker inte vi måste också sätta press på de andra "vassalerna" så flera av dem också går ur med så EU bara blir en spillra och globalisterna tvingas backa!. Politikerna vill inget annat än söndra och splittra så de kan fortsätta att ha all makt och vara korrupta!


Lämna gärna en kommentar nedan och glöm inte att skriva under om Löfvens Avgång
Insändare

 


Comments

11/11/2016 13:14

Paste this post on the translator if you want to get what the writer of this post wanted to tell us. Because that is the only way to know about his opinion as i did and we should be thankful to him.

Reply
Uffe
12/10/2016 03:23

rövén SKA avgå !

Reply
Uffe
12/10/2016 03:25

rövén SKA inför krigsrätt !

ReplyLeave a Reply