Picture
Stäng gränsen helt Gå ut ur EU Och bilda en nordisk union Det är det enda som gäller nu
Sverige behöver Sverigedemokraternas politik med en nollvision för fortsatt asylinvandring och riktiga gränskontroller - först då kan vi återigen få Sverige på rätt köl igen. 

Stoppa Asylinvandringen , kasta ut alla som begår minsta brott och hjälp dom som behöver hjälp ist . Vi kan inte vara världens soss och världens sponsor för terrorism , nu har ju regeringen sålt sverige till IS och förmodligen en mutad regering med som får betalt för att dra ner landet i avgrunder för då kan IS jobba ostört och behöver inte angripa sverige för vem angriper sig själv ?

Invandringen kostade sverige 600 MILJARDER kronor 2015 , Till er som inte förstår är det fantasisummor, det är cirka 3 gånger mer än vad vår sjukvård omsätter på 1 år och 14 gånger mer pengar än vad vi lägger på vårt försvar. För mig är det ofattbart att det får hända. Hur kan sveriges folk välja detta istället för att satsa på vår egen sjukvård och våra äldre? Ska vi lösa alla världens problem? varför just nu? det finns, har alltid funnits och kommer alltid finnas misär överallt i världen. syrien är inget speciellt fall. varför just hjälpa dem, när cirka 18 000 barn dör VARJE DAG av hunger? till vilket pris? Våra förfäder har kämpat hårt för att bygga upp sverige, det är riktigt sjukt att låta det rasera. Sluta spotta våra sjuka och äldre i ansiktet, STÖRTA REGERINGEN


http://www.svd.se/bara-en-av-hundra-asylsokande-stoppas-vid-granskontrollerna/om/id-kontrollerna
Lämna gärna en kommentar nedan och glöm inte att skriva under om Löfvens Avgång
Insändare

 


Comments
Leave a Reply