Picture
"Cirka 6,3 miljoner människor röstade i riksdagsvalet 2014. Det är ingen överdrift att påstå att SD har ett trettio procentigt stöd idag bland befolkningen. Det innebär att ca 1,9 miljoner människor i Sverige delar SD:s åsikter helt eller delvis. Om man haft en folkomröstning om huruvida folk vill att de andra partierna ska samarbeta med SD eller inte hade ja sidan vunnit överlägset.

Bara det faktum att 2 miljoner Medborgare inte får vara med i samtalet borde få Sverige att hamna under begreppet diktatur.

Att demokratin är satt ur spel i Sverige är ett obestridligt faktum.
Löfven med sin svans av övriga partier är inget annat än en sammansättning av politiker som kväver folkets röst. Att det står i grundlagen att makten ska utgå från folket är bara fina ord som de fullständigt struntar i.

Vi kan bara hoppas att folk vill att makten ska utgå från dem själva efter nästa val. 
Trump hade allt emot sig, hela världens media rapporterade om hur hemsk han var. För Hillary var det precis tvärtom. Trots detta vann Trump!! Folket visade hela djävla cirkusen att det är de som bestämmer.
Låt oss visa Stefan Löfven vem det är som har makten i Sverige 201"
Hakan Lindgren

Dom mer etablerade partierna har tokpanik just nu, och ju närmare en valdag vi kommer desto större kommer paniken att bli. Och för att vara på en lite säkrare sida så är dom piskad att röra sig mot och med SDs politik.
För innerst inne så vet dom att de skitit i det blå skåpet. Men håller så snyggt det går att med näbbar och klor försöker smygsnickra en politik som SD vill föra. Men detta kan dom inte göra över en natt.
Så, ja! Dom har panik.

Det syns tydligt redan idag att M har förstått i vilken takt de måste smutsa ner nävarna i hörnorna där det inte finns några lätta PK-poäng att finna, utan bara den rena och skära sanningen om hur det står till i samhället.
Eftersom det ännu inte finns något parti som skulle kunna tänka sig att dela beslutsfattarposition med SD, så måste dom med alla medel återfå de väljare som fått upp ögonen men ännu inte vågar tala om vad dom ser. 
(Precis som med Thrump, ingen eller åtminstone mycket få vågar yppa att dom hjälpt till att sätta en totalgalning på jordens absolut högsta pall).

Det kommer att resultera i att på valnatten så sitter samtliga partier med dagens SD politik vällandes ur valfläsket.
Jag hoppas dock inte att folket låter sig duperas i samma takt.
Utan att dom verkligen låter etablissemanget få smaka på det dom sått.


Lämna gärna en kommentar nedan och glöm inte att skriva under om Löfvens Avgång
Insändare

 


Comments

Patrik Häggström
11/17/2016 01:24

Jag har alltid röstat på M men det kan jag inte göra igen. Alliansen tillsammans med de röd-gröna har påbörjat en nedmontering av det Svenska samhället och det kan jag inte stå bakom. Min röst blir på SD

Reply
11/17/2016 06:47

Min röst går oavbrutet vidare till SD.
Dom e de ända parti som kan rädda vårt sjunkande land . Från denna mardröm som lövfen har forsat skicka i döden. Efter alla dom andre landsförrädarna i våra tidigare år..

Reply
Jonny Hansson
11/17/2016 13:44

Dags för nyval allt det andra är skit, vi är erövrade av asylsökande, dom tror att Sverige är deras land, obs Sverige är vårt land som som våra äldre släktingar har byggt upp nu är landet på väg neråt, hjälp oss alla svenskar hjälp oss!!

Reply
Carl Svensson
06/22/2017 21:19

Nu ska vi vara pedagogiska : Sverige är en diktatur, right? "på valnatten ?" Men in diktaturer finns inga val? 30%? Källa på det! Kan ju lika bra vara 40, 50 eller 100% ..../#jagärhär

Reply
Aino Wikström
06/22/2017 22:06

Alla de andra partierna har ägnat sig åt kvalificerad mobbing av det enda parti som haft sunda åsikter. Jag HATAR mobbing! Alltså får SD min röst i valet. Sedan har för övrigt de andra partierna stulit nästan alla SDs förslag i politiken och låtsats at det är deras egna ideer. FULT!!

Reply
Gun Fjällström
06/22/2017 22:48

Håller med Sverige är en smygdiktatur.

ReplyLeave a Reply