Picture
Enligt rapporter handlar det om runt 800 unga män, ofta kallade ”gatubarn”, från Marocko och andra länder i Nordafrika som utför brott.

– De här killarna är ett enormt problem för oss. De snor grejer överallt och misshandlar ordningsvakter på centralen. Tar tjejer mellan benen och ger dem örfilar när de säger ifrån. Alla poliser vet om det här, säger polisen till SVT.

Har jag fel, eller var inte Ygeman i Marocco och fick tillstånd att återsända alla de gatubarn som finns i Stockholm och Göteborg. Ge polisen order om att samla ihop dessa och sätta dom i försvar tills de kan deporteras.

http://www.metro.se/stockholm/polis-gatubarnen
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 


Comments

Calle svensson
11/18/2016 03:23

Två kronor benparet var den klassiska ersättningen för kråkor när jag växte upp.

Reply
Uffe
12/17/2016 21:07

Snutarna klarar inte av de där typerna, sätt in militären!

Reply
12/18/2016 15:50

Pojkarna på bilden ser inte särskilt Marockanska ut...
Dock så överensstämmer nog anklagelserna...
Varför har inte Ygeman skickat hem alla Marockaner, för dom är det absolut sämsta tänkbara folkslag som kommit till Sverige

Reply
Medborgaren
02/03/2017 05:31

Det är just detta som orsakar att jag faktiskt (och hjärtligt) hatar bla**ar. Det är faktiskt helt sjukt att helt främmande människor kan komma till Swe och bete sig illa och får därefter någon form av acceptans och/eller straff-rabbatt för detta. Motivet till straff-rabbat är dessutom bl.a. att detta handlar om flyktingar ( och översatt till svenska: "importerad bl***e-dynga"). Skicka ut soporna ur vårt land. Varken din, min eller någons äldre generation har betalat skatt för att "ensamkommande afganer" ska komma hit och bete sig som en apa i djungeln typ...... Skicka i väg aporna till djungeln eller en djurpark. Hur svårt kan det vara????

Reply
Kenth
06/22/2017 16:00

Även de som är här olagligt har rätt till bidrag,tandvård,sjukvård ytan att betala något själva.
Förbannade djävla sossepolitik,rasistikt mot oss svenskar

ReplyLeave a Reply