Picture
Isabella Lövin fick kämpa mot gråten i MP-tal

Isabella Lövin hade nära till tårarna när hon öppnade MP:s kommun- och landstingsdagar.

Hon var starkt berörd när hon pratade om Donald Trump – och pekade ut sina partikamrater som en avgörande motvikt i gröna frågor.

– Ni står för lösningarna när de andra bara pekar på problem, ni är populismens motpol.

När Lövin nu åker vidare till klimattoppmöte i Marrakech tar hon med sig ett löfte om ytterligare 250 miljoner kronor i klimatbistånd till fattiga länder.

– Ja, den här veckan så är det nog många som har känt en väldig sorg av utgången av USA-valet och vi måste nu bara kavla upp ärmarna och jobba för de goda krafterna.

Isabella Lövins kamp mot gråten är inte den första gången som ett MP-språkrör blir berörd. När ex-ledaren Åsa Romson skulle presentera skärpta regelverk på migrationsområdet var hon mycket nära att brista ut i gråt.

Ja det är enkelt att skänka bort andras pengar dvs våra pengar som skulle ha varit en tillgång på våra äldreboende. Jag blir illamående så fort jag ser någon av dessa jävla Miljömuppar. Fredolin token och. Isabella Lövin öppna käften och det ska bli Glädje Tårar när dessa Landsförrädare åker åt Helvete till Valet 2018

 


Comments

Ivar Möller
11/14/2016 06:39

Isabella Lövin är som Hillary Clinton. Hon kan inte acceptera motgångar och sanningen om att migrationens förstör allt som Sverige byggt upp under lång lång lång lång tid....

ReplyLeave a Reply