Picture
Svenska folket! Kräv en folkomröstning ang flyktingpolitiken! Det är ju vi som får stå för alla kostnader och för skadegörelsen medan dessa nyinkomna omhuldas så man vill kräks. Folket har rätt att tycka till om en så omfattande fråga som denna är! Den berör alla områden och sektorer i hela landet, och bekostas av de skattemedel vi betalat in för att vårt eget folk, gamla som unga, ska ha ett bra liv i ett samhälle våra föregångare byggt upp åt oss.

Så länge det finns länder där majoriteten av folket är dumt och handlingsförlamat så kommer det alltid att vara som det är nu, att resten av världen får ta hand om allihop som inte klarar av mer än att kanske som bäst trycka på en knapp till sin självmordsbomb eller att sitta utanför en affär och inte göra ett dyft i tron att pengahögen framför dem kommer att växa till oanade höjder bara de väntar länge nog.

Bilden kan tyckas som ett skämt, men det är den krassa verkligheten, att de bara utnyttjar Sveriges regering m. fl. enornma dumhet, på skattebetalarnas bekostnad. Själva har dessa politiker allt på det torra, med våldsam pension efter bara några år i politikerbranschen på riksnivå. Fattigpensionärer är helt ute att bry sig om idag, kanske de vädjar till denna skara på valdagen, men varken före eller efter.

Varför tar inte Saudiarabien mot några flyktingar? De pyntar däremot för kostnaden utav nybyggda moskéer i Europa. Rimmar inte det rätt illa? Vad är deras agenda?


Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 


Comments

11/07/2017 18:55

While marketing can be tricky, it is the content that makes the site important. If you provide informative content that serves the needs of your visitors, word will spread.

ReplyLeave a Reply