Picture
Ännu en oppositionshöjare åt SD. Härligt.
Veronica Palms logik. "Sverigedemokrater = Nazister. Islamister som vill döda alla judar och utplåna Israel = Mina härliga vänner..."

Det hade varit bättre om denna kvinnan hade attackerat Stefan Löfvens resa till diktaturens kvinnoförtryckta land Saudiarabien. Som körde över svenska utrikesministern Margot Wallström som hade gått ut tidigare och tyckt till om detta kvinnoförtryckta land. Fega politiker, är farliga politiker!!!

Hon kanske behöver en historia lektion om socialdemokraterna mellan 1932-1976 och hur Palestina kom till. När hon ändå är igång kan hon slå upp innebörden av nazism. För det verkars användas flitigt av sossarna nu förtiden. Jag tror jag undanbeder mig lektioner i människosyn från en karriärist som försökte plundra Rädda Barnen på ett hisnande arvode och som kramas med våldsbejakande islamister.

Hon är ju dessutom kompis med MPLA som är socialister och har ett ursprung i marxistisk-leninistisk kommunism och som även stöddes av Sovjet och Kuba...
Men kommunism är väl det "goda hatet" så att kommunismen skördat mångdubbelt fler oskyldiga dödsoffer än vad nazisterna gjort är väl bara "lite spill som man får räkna med"...


Lämna gärna en kommentar nedan och glöm inte att skriva under om Löfvens Avgång
Politikfakta
Insändare

 


Comments

11/08/2016 00:36

håller medskrivaren

Reply
Uffe
11/08/2016 00:54

Jag håller med!

ReplyLeave a Reply