Picture
SD ALL TIME HIGH
SVERIGE Sverigedemokraterna får sin högsta notering någonsin i den senaste opinionsmätningen från Nyheter Idag/Sentio. 26,8 procent av väljarna skulle rösta på partiet om det vore val idag. – Det är helt fantastiska siffror, säger SD:s gruppledare i riksdagen Mattias Karlsson

Mattias Karlsson:
-Väljarna tycks ha uppfattat och uppskattat att Sverigedemokraterna varit det enda parti som insett det fulla allvaret i invandringskatastrofen och med kraft och konsekvens gjort allt som står i vår makt för att motarbeta den. Hade jag fått välja så hade jag dock givetvis hellre sett att det hade gått dåligt för partiet och bra för Sverige, istället för tvärtom.


http://nyheteridag.se/all-time-high-for-sd-268-procent-i-nyheter-idagsentios-opinionsmatning/
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 


Comments

Kjell
12/05/2016 03:11

Att det går bra för SD är fullt förståeligt.
Varje normal människa kunde i ett tidigt stadium inse vilka negativa konsekvenser den okontrollerade invandringen skulle leda till.
Att det skulle finnas en destruktiv agenda dold i detta landsförräderi som de styrande följde, var kanske inte lika uppenbar.
Den destruktion av landets ekonomi som vår "regeringen" försatt oss i platsar i tv-programmet "Lyxfällan" och då som det värsta inslaget NÅGONSIN!

ReplyLeave a Reply