Picture
Ännu bättre: Låt dem inte komma in!
Utöver alla kriminella så finns det ju en hel hög till som borde utvisas. Bidrar man inte på något sätt till samhället eller ställer krav på att samhället skall anpassas till främmande värderingar, så ska man belönas med en enkel biljett.

Dela om du håller med!

Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 


Comments

Uffe
12/04/2016 17:22

Självklart JA.
Man ska vara anställd i svenskt företag heltid eller så mycket man rimligtvis kan.
Många av de som har egna företag skattefuskar mycket, också med hjälpa av diskutabla myndigheter, lönebidrag (ända upp till 85%), fusk med nyetablering. Man omregistrerar sina företag, skriver över dem på anhörig osv.
Svenska företag ska man helt enkelt vara anställd i och betala full skatt, PUNKT SLUT.
Utlänningar ska inte bestämma här i landet.
De får inte vara politiker eller sitta på höga chefsposter om de inte har mycket bra kvalifikationer och gör ett mycket värdefullt jobb.

Reply
Teresa Piorkowski
01/06/2017 05:44

Det är väl känt att många svenska företag " flyr " utomlands för att slippa betala skatt, så det kan ju inte vara en säker lösning.
För att inte gynna de företag som ev sluta syssla med skattefusk tex så skulle det ju vara solidariskt att helt enkelt sluta att köpa pizza, kebab osv. Om det nu ju är denna typ av företag som sysslar med "skattefusk", så är det ju otroligt dumt att vi gynnar dessa genom att köpa tex pizza varje nyårsdag, eller hur?

Reply
Anita
01/08/2017 18:12

Självklart ska alla som inte kan acceptera att leva som svenskar söka sig någon annan plats på jord att bosätta sig på. Sen skiter jag fullständigt i var dom kommer från.

Reply
Liza
01/11/2017 14:21

Håller med dig Anita. Den som anpassar sig till vårt samhälle är välkommen till vårt land. Alla bör behandlas lika som våra "gamla" svenskar med samma rättigheter å med samma skyldigheter.

ReplyLeave a Reply