Picture
Vem är Ardalan Shekarabi?
Ardalan Shekarabi kandidera till partiledarposten i socialdemokraterna. Dagens industri pekar ut han och Ygeman som de troligaste kandidaterna till partiledarposten i S. 

Inte osannolikt. Enligt vissa uppgifter kommer Löfven inte att ställa upp som partiledare för sossarna i nästa val. 

Vem är Ardalan Shekarabi? 

På wikipedia kan man bland annat läsa: 

"I december 2004 avslöjade Dagens Nyheter att Shekarabis valkampanj 2003 delvis finansierats med pengar från en intern SSU-fond[19], avsedd för integrationsprojekt.[20] Shekarabi själv hävdade att han inte känt till varifrån pengarna kom, medan han enligt Dagens Nyheter var en av de drivande i upplägget. I mars 2005 avslöjades det att Shekarabi på olaglig grund utsetts till ledamot i polisstyrelsen i Uppsala län, trots att han vid tillfället varken var svensk medborgare eller bosatt i länet[21] - ett uppdrag han senare avsade sig, efter att ha flyttat till Nacka. Den mittenorienterade och EU-vänlige Shekarabi fick kritik från förbundets vänsterfraktion som ansåg att han hade gynnats av SSU-förbundet i ordförandestriden mot den mer vänsterinriktade och EU-skeptiska Lina Afvander. Till skillnad från sin motståndarkandidat som förespråkade att SSU skulle ta ställning mot ett svenskt EMU-medlemskap i folkomröstningen 2003 tillhörde Shekarabi ja-sidan, dock intog han en neutral hållning i frågan efter att ha valts till förbundsordförande.

Under Shekarabis tid som förbundsordförande avslöjades det också att ett omfattande medlemsfusk förekommit under flera decennier inom SSU:s verksamhet. Uppblåsta medlemssiffror ledde till oförtjänt stora bidrag till förbundet, men kan också ha varit en del i interna maktkampen i det att antalet medlemmar ligger till grund för hur många ombud distriktet får skicka till kongressen.[22] Bland annat Stockholmsdistriktet krävde vid detta Shekarabis avgång. Det skulle visa sig att också Shekarabis eget distrikt, Uppsala-distriktet, kraftigt överdrivit sina medlemssiffror under Shekarabis tid som ordförande där. Shekarabi har hävdat att så inte var fallet men detta tillbakavisas av Peter Gustavsson, styrelseledamot tillsammans med Shekarabi, som menar att alla som var aktiva på den nivån måste ha känt till det. [23]"


Se länk, Ardalan Shekarabi wikipedia:
https://sv.wikipedia.org/wiki/Ardalan_Shekarabi

"Uppgifter inom S: Löfven slutar efter valet 2018": 
http://omni.se/uppgifter-inom-s-lofven-slutar-efter-valet-2018/a/Qza74

"Partiets stjärna eller utmanaren?":
http://weekend.di.se/reportage/partiets-stjarna-eller-utmanaren

Sossarna deklineras allt mer, 
så vad är det att vänta.
En illegal invandrare, förskingrat blir minister.
En borgerlig person som inte betalt tv-avgiften måste avsäga sig


Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 


Comments

Uffe
12/05/2016 00:19

Ta bort den ohederlige shekarabi !

Reply
Rolf Johansson
01/04/2017 23:27

Vi måste se till att alla som bedrar inte skall vara i ledande positioner.

Reply
Allah Akbar
01/06/2017 21:07

Inshallah! Hej på er hjärnlösa haha!

Reply
Bo Ek
01/07/2017 18:23

Hur kan någon skriva så dåligt? Den personen som har skrivit detta kan inte ha genomgått SFI. Passar ju LHS:are och svanzen utmärkt kan jag tro

ReplyLeave a Reply