Picture
En till kändis som inte lever på jorden
Eva Dahlgren och ni andra " kändisar som tror ni är godare än oss andra " har du koll på bristen i sjukvården och hur många akutmottagningar som stängt.. Nä de klart inte drabbar ju inte dig

Eva Dahlgren tänker skänka intäkterna hon får från covern "Ung & stolt" av Bedårande barn till "dem som jobbar för ett mångkulturellt Sverige". Eva Dahlgren bor idag längre perioder i den egna lägenheten i New York och i Italien än i Sverige. När hon väl behagar att besöka Sverige så bor hon antingen i paradvåningen på över 200 kvm på Bellmansgatan på Öfvre Södermalm eller på sommarstället i Stockholms innerskärgård. Hon kommer alltså aldrig ens i närheten av vanliga medborgares verklighet. Hon lever som en blind larv i en omsorgsfullt spunnen ogenomtränglig kokong av överklassocialism och verklighetsförvrängda filter på Instagram...

Hon kanske kunde låta ensamkommande flyktingbarn bo i paradvåningen när hon inte är där. Allra bäst hade varit om hon hade adopterat några stycken. Även ett tips till sossar och mp.

Hon och hennes flickvän kanske skulle prova på att besöka Saudi Arabien och gå på någon gay klubb där? Homosexuella som vurmar för islamiseringen av Europa är något av det sjukaste som finns. Dom inte bara hatar sitt eget folk utan även sitt eget sätt att leva. Lever i en egen värld, så trygg med sin framgång och vad den har gett henne. Lätt för henne att uttala sig hur andra ska vika sig och bara ta emot flyktingströmen med öppna armar. Skandal när man skälv inte bor i Sverige.

Det är märkligt att se hur kändisar ser ut att tillhöra en sekt som inte vill se hur Sverige förfaller eller är det så enkelt att inte vågar ta ställning med rädslan för att bli uteslutna ur kändiskretsen. Rädslan för att bli utan jobb och att bli betraktade som rasister och främlingsfientliga. Det är kanske så att de inte tillhör de absolut skarpaste knivarna i lådan de flesta har ingen annan kunskap än att sjunga eller vara roliga. Dessa är i många fall så självupptagna egon och att få synas i media tv är viktigt för att upprätthålla kändisskapet. Åsiktskorridoren för vanliga människor är begränsad till viss del av vad du har för social status men för artister är den viktig och att inte ha den rätta åsikten kan spoliera deras fortsatta karriär.

Blir lite irriterad på henne, det man inte vet ska man inte uttala sej om, det finns inte Änglar i alla rum, Eva!


Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 


Comments

Uffe
12/24/2016 19:38

De är riktigt insiktslösa och borde därför inte yttra sig i frågan !

Reply
Gunnel
12/24/2016 21:06

Kändisar är aningslösa snäll-tyckare, som glassar runt i sin egen fina trygga värld.
De vet ingenting om vanligt folk, som möter den nya främmande vardagen med bråk, tiggare, köer till tandläkare, köer i sjukvården, inbrott, etc.etc. - Tokfjantar är vad dom är!! Dom ska inte syssla med "politik" utan hålla sig enbart till sitt artisteri!! Och framför allt inte yttra sig negativt om SD, som har haft rätt i det mesta från början!!
Nu passar det för andra partier att säga vad Jimmie alltid sagt!!
Och visst är det bra. Men ett erkännande av SD skulle vara på sin plats!!! 🎄God Jul till alla!

Reply
Britt-Marie Pettersson
12/25/2016 22:42

Vore jag henne skulle jag hålla mig i garderoben och inte yttra mig!

Reply
Jerka R
12/26/2016 01:59

En kvällspromenad ensam genom Rinkeby-Husby-Akalla kanske skulle vara kurerande för världsbilden?

Reply
Maria
12/26/2016 06:29

Ja, förlåt mig för att jag yttrar mig men alltsom vi har kämpat för under så många år, ser jag nu raseras på bara ett par år. Snällla, läs på om islam och vad dess kultur står för. Jag har trott att dess opposition varit tokiga men jag har tvingats till om-tanke. Varför läser jag aldrig i någon social media att någon muslim fördömer de terrorrdåd som sker i islams namn? Möts istället av hur många som helst muslimska kommentarer som applåderar de terror-fyllda dåden. Hjälp mig.

Reply
Lena
12/26/2016 19:55

Nej nej nej! Kliv ut ur miljonruset och SE hur det står till medd vårt en gång så fina land!!! Det räcker nu!😈

Reply
GalliMathias
12/26/2016 21:19

Ja, som de flesta härovan redan har sagt - så hör man tyvärr skrämmande få muslimer yttra sig i fördömande ordalag ifråga om alla dessa avskyvärda terrordåd som utförs i Islams namn, över i stort sett hela världen numera. Inte ens då ju en majoritet utav dem sker, trots allt, dels I länder med en Islamsk majoritet, samt skördar (och IGEN, trots allt) främst muslimska offer....även om "målet" må ha varit några västerländska tjänstemän, fredsbevarare från FN etc., etc....
Däremot kan man få höra muslimer som dessvärre inte alltför sällan (och då och då t o m i TV) är alltför villiga att få "oss västerlänningar" att "förstå" att, och varför dessa fruktansvärda och minst sagt usla dåd är fullt förståeliga - och, inte sällan heller nästintill ofrånkomliga. Med tanke på att; där ju finns en "västerländsk", ovälkommen närvaro i landet, deras inhemska kultur "förorenats" av multinationella företags reklam, att de blivit kritiserade för sig att de håller sina kvinnor snarast som slavar än fruar. Eller någon annan, liknande anledning som enlig dom gör dessa dåd försvarbara, förståeliga och kanske rent av oundvikliga!
Och, som många redan påpekat så hör man alltför sällan någon muslim öppet fördöma dessa dåd. Ett mönster som enbart tycks brytas då någon muslimsk kändis, imam eller liknande "tvingas" av, och att i media ge "sin syn" på saken! (Vilket man ju som icke-muslim genast blir misstänksam till - är det enbart muslimska "kändisar" som håller sig med denna till synes avvikande åsikt? (En misstänksamhet som ju inte direkt har minskat då man ju vid detta laget har fått höra ett oräkneligt antal muslimska lärda, imamer och liknande stödja, och ibland också t o m uppmuntra till liknande dåd - då de ovetandes har blivit fångade på kamera eller i audio-format!).
Så - precis som många andra, så har jag nu tvingats gå ifrån min tidigare tro på att det väl ändå måste vara en extrem och radikaliserad minoritet muslimer som håller sig med denna medeltida syn på världen, för att nu istället snarare misstänka att Islam, åtminstone så som den utövas idag, faktiskt ÄR så primitiv, medeltida och rå som den synes vara - eller, i bästa fall förhålla mig agnostisk i frågan...svårt - för att inte säga omöjligt för en utomstående att faktiskt veta en sådan sak. Speciellt då ingen muslim verkar vilja yttra sig i frågan! Vilket nat.vis bara ytterligare spär på mina, liksom alla andras misstankar!
Som citatet säger (på ett ung.): "Inget är så farligt för att ondskan skall kunna slå rot, frodas och råda - som när de goda människorna bara passivt ser på, och inget gör!).
Så, det är väl där jag befinner mig nu - att, antingen så tycker och ÄR muslimerna i allmänhet faktiskt så som det ser ut de gör och är - ELLER, så vågar de muslimer som faktiskt tycker annorlunda inget göra. Det finns helt enkelt inget annat trovärdigt sätt att se på saken - det är antingen det förstnämnda, eller det sistnämnda! Punkt slut!
Så, som någon ovan också skrev: för att min redan rätt mörka syn på människan inte skall bli helt nattsvart - snälla, HJÄLP MIG!?

Reply
Annelie
12/29/2016 14:22

Så tråkigt att kvinnohatet genast lyser igenom bland kommentarerna. De underliggande våldtäktshoten som alltid kommer när kvinnor gör något och föraktet för Eva som HBTQ-person.
Hon får göra vad hon vill med sina pengar och jag hoppas att alla som har möjligheten att ge av sitt överflöd gör det. #jagärhär

Reply
Jerka R
12/29/2016 15:27

Kvinnohat?
Tråkigt att du ser det på det viset, det är inte korrekt.
Vad jag, och förmodligen även andra avser är dessa posörer, dessa kändisar som så gärna vill visa sin förmenta Godhet inför oss andra lågpannade dumhuven....
Har man en lyxlya i Sthm på fin adrress, lägenhet i NY och en i Italien har man ingen som helst kontakt med vanliga människors verklighet!
Därav mitt förra inlägg.
Det finns en rad lokala storheter som agerar på samma sätt inom Sverige, och de är (nästan) alla MÄN!
Ett antal sk "komiker", förmögna, boende på exklusiva adresser som vill lära oss IQ-begränsade hur det borde vara..
Personer som om det vore i USA sannolikt bott i gated communities..(något vi ännu inte har några i landet?)
Det är inte något "kvinnohat" det är frågan om, bara om synnerligen välbeställda personer som yttrar sig i saker de inte har en susning om!
Svårare än så är det inte.

Reply
PG
01/17/2017 20:00

men ni är själv anti-HBTQ, inte bättre än - som ni säger - muslimer?

Reply
CW
05/13/2017 23:46

Hon skulle lämna NY om Trump vann presidentvvalet. Hur gick det med det?
Hon är en riktig överklass drabbad bredkäft, den där Eva.

ReplyLeave a Reply