Picture
Situationen är så allvarlig att V:s partiledning dragit sig för att ens gratulera Kakabaveh till att ha blivit "Årets svensk".

Det är kris i Vänster­partiet sedan riksdags­kvinnan Amineh Kakabaveh (V) utsetts till "Årets svensk" för sin kamp mot islamism och hedersvåld. Partiledningen vägrar till och med gratulera henne, uppger partiets politiske sekreterare Jonas Lundgren.

Det var igår som tidningen Fokus utsåg Amineh Kakabaveh till "Årets svensk" för sin kamp mot "radikalisering, klan- och hedersförtryck". Pris för att bekämpa heders­förtryck – man skulle kunna tro att det är något partiet är stolta och glada över idag.

Men då tror man fel. Kakabaveh är ett mycket känsligt val då ett flertal V-toppar velat rensa ut den sverige­kurdiska politikern. Bland annat har de anklagat henne för att vara rasist. Anledningen är hennes mycket hårda retorik mot olika former av muslimsk radikalism.

"Religiösa skolor indoktrinerar barn och ungdomar i enighet med tusenåriga skrifter i stället för vetskap och kvinnors och barns mänskliga rättigheter. Sluta att ursäkta kvinnoförtryck och kvinnofientliga uttryck genom att hänvisa till kulturellt eller religiöst rättigheter", skrev hon i en debattartikel i somras.

Vänster /Kommunister förnekar sig Alldrig. Det är Lömska Falska människor som till o med kan förgöra en Kamrat/Parti medlem.

Den nakna sanningen
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 


Comments

Uffe
12/18/2016 00:15

En kommunist är alltid en kommunist oavsett vad de kallar sig själva!

ReplyLeave a Reply