Picture
Moderaterna vill att rikspolischefen får sparken pga att han inte håller måttet enl partiledare Anna Kinberg Batra som gick till hård attack mot Dan Eliasson vid sitt jultal idag.

Polisen har fått hård kritik under året för att bl a haft stora problem med att få bukt med bilbränder som drabbat många städer.

– Samtidigt finns i dag områden där det i praktiken är kriminella gäng som bestämmer vilka regler som ska gälla. Bilar har satts i brand runt om i landet och blåljuspersonal har återkommande attackerats. Brottsligheten förändras och blir allvarligare, våldet från kriminella ökar. Människor har skjutits ner på öppen gata, säger AKB och M-profilen Beatrice Ask.

– Regeringen måste inse att rikspolischefen inte håller måttet. Sverige behöver en polisledning som ser till att poliserna kan göra sitt jobb, sa Anna Kinberg Batra som betonade att Dan Eliasson bör få kicken. 
-Marcus Oscarsson

En polischef som ställer sig på förövarnas sida, dela ut "tafsa ej-armband" till unga tjejer, och sen ömka för den mördare som i Mölndal tog en ung kvinnas liv på ett flyktinghem är inget bra ämne att leda Svenska poliskåren. Är det inte bättre att kasta ut dom som sätter eld på bilarna, nej det vågar ingen säga utan vi gör som vi brukar i landet mellanmjölk, vi låtsas som det regnar.


Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 


Comments

Hmm! this is very informative article i think the rule of this country are vert tough and its very bad that on the Christmas speech party leader have an attack but the police do his duty with lazy work so police must caught those person.

ReplyLeave a Reply