Picture
Ännu ett exempel på att svensk rättvisa inte fungerar!
Det ny landet Sverige är islamiserat tack Fredrik Reinfeldt och Stefan Löfven..

I april våldtogs en 13-årig flicka i Sjöhagaparken. Mot sitt nekande döms en ung man, bosatt i Mariestad, till skyddstillsyn. – Det viktigaste var att han dömdes, säger åklagare Åke Nyqvist. 

Skyddstillsyn! Nej utvisning omedelbart!


http://mariestadstidningen.se/mariestad/2016/06/14/valdtog-13-arig-flicka-domd-till?refresh=true
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 


Comments

Elisabeth Fridlund
12/15/2016 16:38

Det är skandal. Nej att dömas till skyddstillsyn är inte tillräckligt för att visa att vi har ett rättssystem som fungerar och som är på offrets sida. Här är myndigheten på förövarens sida och förstärker intrycket av att det är fritt fram att fortsätta med sitt vidriga verk.
Utvisning är det lägsta straff som borde utmätas.
Svensk lag och rätt är ett stort skämt för oss svenskar.

Reply
Christian Wendt
12/18/2016 07:36

Oanständigt och ett av rätten vidrigt sätt att svika, i första hand offret ( naturligtvis ) men även samhället och medborgarna i övrigt.
Att först bli våldtagen med allt vad det innebär av fasa, våld, smärta och psykiskt lidande, och sedan så totalt sviken av rättsväsendet måste kännas fruktansvärt.
Domen är ett svek även för oss som inte är direkt drabbade, då samhället och främst rättsväsendet inte tar sitt ansvar. Genom domar som dessa visar "vi" att kvinnor kan behandlas som var och en finner lämpligt, utan kännbara påföljder.
Är det möjligen så att ett antal manliga juristdomare och nämndemän behöver bli våldtagna för att de skall förstå vad det gör med en människa och att våldtäkt är ett brott som inte skall betraktas som en ringa förseelse.

ReplyLeave a Reply