Picture
Kungen Carl Gustaf of Sweden
"Det kungliga hovet är dock kritiskt till Nobelstiftelsens vänsterradikala tolkning av Nobels sista vilja, och markerar genom att alltid bjuda in Åkesson till sina evenemang.

– Vi markerar genom att bjuda in. Har man demokratiskt valda ledare så ska de bli inbjudna. Kungen markerar genom att bjuda in alla och lägger inte några värderingar i det, säger hovets informationschef Margareta Thorgren till Granskning Sverige.

– Man måste respektera demokratin i Sverige, fortsätter hon."

Kungen är schysst, och accepterar allas lika värde. Detta gör inte de som har förbjudit Jimmie att inte vara med på Nobelfesten de är riktiga Sverigerasister dessa gubbar och kärringar !

http://www.friatider.se/kungen-markerar-mot-portningen-av-kesson
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 


Comments

Uffe
12/13/2016 04:31

Bra gjort av kungen!

Reply
12/13/2016 05:51

En hurra för kungen som anser att i en demokrati bjuder man in alla folkvalda ministrar utan undantag till nåbelfestlugheterna och andra i sammanhang i en demokrati lämnar man inte ev demokratisk folvalg partiledeare bara för att övriga partiledare i sandlådan inte vill leka med honom. kungen är fin och lojal och väluppfostrad och han har tagit ställning. Hoppas Jimmie sitter vid honborborder 2018 på Nobelfesten och är intelligent bog att inte tar upp mobbningen V honom vid deb fina middagen. Han har så mycket annat att tala om om. Hurra för vår Kung ark Gustav han neve länge. Är så glad för vår kungadöme. Nån borde lära Stefan Löfvén litet etikett att man inte petar med sin bordsdam med munnen full med mat

Reply
Kenneth Oscarsson
12/13/2016 12:49

Ett enat folk ett enat Sverige demokratin skall gälla alla !
Väldigt mycket upprörd av detta !

ReplyLeave a Reply