Picture
Jo du din sopa,när ska du stå för alla dina löften!
Vad han egentligen tänker -  Jag skiter fullständigt i svenska pensionärer, om två år åker jag åt helvete men jag skiter i det också för jag har mitt på det torra! Mannen som klarar av att stå och ljuga det svenska folket i ansiktet gång på gång.

Skall han fundera? Det betyder att han skiter fullständigt i pensionärer, det ger inga poäng i arabsstaterna eller Bryssel så glöm det för det har han redan gjort. Mins detta på valdagen. De enda som överhuvud taget talar om pensionärerna är SD. Nyval nu. Att höja pensionen för de svenskar som arbetat i hela sitt liv är en liten kostnad för staten, en pensionär bör ha 85 procent av sin lön


http://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/w2LvM/lofven-till-pensionarerna-jag-ser-problemet
Realistbloggerskan
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 


Comments
Leave a Reply