Picture
Stefan Löfven har förlorat all kontakt med verkligheten
”Varför är ni inte glada för Sverige?” Stefan Löfven har förlorat all kontakt med verkligheten...

Vi har i detta fina land aldrig haft en Stadsminister som varit i närheten av
att förstöra allt vi står för.

Låt oss alla samlas och göra något så vi förhoppningsvis alla får en regering vi står bakom.
Regeringen tycker t.e.x. att att våra cancersjuka barn skall komma efter invandrare i kön för att få vård. Undrar vad han hade tyckt om han hade ett cancersjukt barnbarn?
AVGå SNARAST Stefan Löven !

Det korrupta svinet har aldrig haft, och kommer aldrig att ha kontakt med verkligheten. Han är nog den mest iq befriande människan på denna planet! Han är tom en fara för sej själv och borde låsas in för all framtid!!!

Ja herr löven det kan du ju fundera över. Hur kan man köra Sverige i botten? Gör det enda rätta. AVGÅ!!!!!!!!! INGEN & JAG MENAR INGEN normalt funtad människa skulle sörja din avgång. Vi skulle nog införa en flaggdag


Källa: http://www.svt.se/nyheter/live/partiledardebatten-i-agenda
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 


Comments

John Vinter
12/27/2016 17:27

Avgå! Löfven

Reply
12/27/2016 17:38

Det där med en flaggdag låter bra jag hissar flaggan när Löfven avgår eller får sparken

Reply
12/28/2016 02:23

Avgå stefan löfven! Innan du förstör hela sverige i botten. Så det inte göra något för o reparera skadorna som du o dina gelika har gjort

Reply
Kenbeth
12/28/2016 11:06

Utlys almäm flaggdag då Röfven avgår , på eget bevåg eller med Svenska stolta medborgares hjälp ! En fet spark i röven som maximalt avgångs vederlag !

Reply
L
12/28/2016 18:01

Snälla artikelförfattare, det heter staTsminister inte staDsminister.
Trovärdigheten blir bättre om alla stavar korrekt.

Reply
12/29/2016 21:37

Finns ingen stad i hela Sverige som vill ha den svikaren i någon nämd!

Reply
12/24/2017 08:26

Nämnd stavas alltid med två "n"...

BJÖRN sVEDBERG
12/29/2016 21:51

Att vara född i Sverige i slutet av 30-talet är en vinstlott utan like.Fred och ekonomisk uppgång hela tiden .Regeringar röda eller blå som man tyckt mer eller mindre om men ingen har varit någon katastrof utan livet har fortgått normalt och ingen har ställt till med några avancerade dårskaper som hotat utveckling och välfärd förrän nu.
Mångmiljardbelopp av skattepengar skänks bort till diktaturer och länder med korrupta regeringar ,landet översvämmas med främlingar som inte har en möjlighet att försörja sig själva under förevändning att det behövs arbetskraft. I invandrartäta områden finns dom som varit här i fyra generationer som fortfarande lever på bidrag Borde inte dom sättas i arbete först?
Illegala och grovt kriminella som kan få straff i sina hemländer stannar här och kan inte få anställningar och måste försörjas på livstid.
En utrikesminister med hjärna som en höna åker runt i värden och skämmer ut landet genom att förolämpa olika regeringar med enda syfte att bli uppmärksammad i media för att bli populär hos partiets vänster extremister.
För att betygsätta utbildningsministern finns inte ord i svenska språket hans omdöme behöver man inte kommentera ,som enda minister flyger han mellan Bromma och Arlanda. Man tar sig för pannan.
Riksdagen har till uppgift att kontrollera regering och myndigheter och varför ingriper man inte ?Media är dagligen fyllda till bristningsgränsen med uppgifter om förslösande av skattemedel och vanstyre av landet. Finns ingen där som förstår vart landet är på väg och ingriper vilket är vad dom är valda till-

Reply
Kjell Arvidsson
01/01/2017 19:16

Björn Svedberg, ditt inlägg är fullt av svepande påståenden som är svåra att verifiera. Men när det gäller påståndet att Gustav Fridolin skulle ha flugit mellan Bromma och Arlanda så är det en ren lögn. Regeringsplanet, som ägs av försvaret, var parkerat på Arlanda. Fridolin, som inte gjorde bokningen på egen hand, fick besked om att han skulle ge sig till Bromma, och där blev han upplockad för att resa till sitt mål, som inte var Arlanda.
Jag inte vän av den rödgröna regeringen, men jag är en stor vän av att driva debatt med sanna och hederliga argument.
Hatfyllda och osanna inlägg är mer till skada än till nytta om man vill diskutera seriöst.

Reply
Konrad
01/28/2017 20:16

Det är för fanken ingen stads minister, Det är vår stats minister!!!

Reply
10/19/2017 08:24

You can see the beautiful sunset view using a boat, another place in Kepulauan Seribu is the island of Princess. Just like the other neighboring islands, on this island we can also enjoy the beautiful views of the sea.

ReplyLeave a Reply