Picture
I Skåne känner sig hela 41% av kvinnorna så hotade att de inte vågar gå ut ensamma. Läget är nästan lika alarmerande bland män och i övriga Sverige.

Och det är inte så konstigt. Det har nämligen kommit en helt ny typ av brottslighet och den tycks till stor del komma från helt nya typer av gärningsmän.
---------------------------------------------

VAD BEROR PROBLEMEN PÅ ?
Naturligtvis finns det många bidragande orsaker, men jag skulle vilja påstå att den viktigaste är det enorma inflödet av s.k. nyanlända från den 3e världen. Bland dessa verkar det finnas en andel som inte är kompatibla med ett öppet, demokratiskt, jämställt och liberalt samhälle. En betydande del av dessa kommer också från länder/kulturer där man tycker det är OK att:
- Hugga händer av småtjuvar.
- Betrakta kvinnor som något slags sällskapsdjur.
- Stena otrogna kvinnor till döds
- Halshugga religiösa avfällingar
- O.s.v.

Dessutom kommer de ofta från länder/kulturer som i väldigt många andra avseenden är väldigt olika vårt svenska samhälle. Om man tittar på dagliga nyhetsreportage från Mellanöstern och Nordafrika kan man få en liten ide om olikheterna.

Hur kan någon tro att dessa människor helt förändras bara för att de passerar gränsen till i Sverige?

Nej, ett faktum är att de istället tar med sig sin kultur, sina åsikter, sina vanor och traditioner och sina konflikter hit till Sverige. Det kaos vi nu ser utvecklas i Sverige beror till stor del på just detta.
-------------------------------------------

SVERIGE ÄR HOTAT
Att sådana här företeelser börjar slå rot i vårt land och att acceptansen för dem tycks växa är livsfarligt för vårt svenska samhällsbygge. D.v.s företeelsen där brottslingar vare sig tycks inse eller anse sig ha gjort något fel. Där det tycks vara allmänt påbjudet att förståelsen för gärningsmännen är viktigare än förståelsen för offren och där naiva krafter försöker bortförklara det som händer.

Är det inte dags att sätta stopp för det här?

Läs mera i nedanstående länk

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/de-tors-inte-ga-ut
Stefan Fahlander
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 


Comments

thomas lans
01/17/2017 17:08

Jo det är hög tid att sätta stopp för detta våld och våld täkter, bränder och kriminella framfarter. Om inte detta sker inom det snaraste kommer Sverige bli ett ras som inte går att återställa en ren kaos kommer det att bli, vilket slutar i krig.

Reply
Mats Kjellgren
03/11/2017 02:21

Håller med till 110 %. Till slut blir det krig. Svensken må tyckas passiv och bekväm, men när gränsen är nådd reser de sig som en man och slår tillbaka

Reply
conny olsson
03/10/2017 01:29

Ut UR landet med skiten dom är som loppor som ska utrotas Dom ska fan inte ha sin jävla kultur här. Dom ska ut ur landet.

Reply
skallepär
03/10/2017 03:24

De e ju detta majoriteten av svenska folket har valt detta exotiska inslag i 30 år. Så nu får jag alltid gå med en nio mm hålspets beväpning offentligt för ni svenska majoriteten har valt hur vi andra skall ha det.

Reply
Wiiking
03/11/2017 21:01

Jag kommer slå först och fråga sen, och de som angriper mig kommer jag att nekämpa med alla till buds stående medel. Jag strutar blanka fan i att ringa polis, då det är sekunder eller minuter som gäller. Polis 112 var god och dröj!, NEJ TACK!

Jag preppar för fullt, kör igång med träning inom kort både combat pistol, närstrid obeväpnad och med vapen. ingen jävel skall plocka mig i vaket tillstånd iaf. om det krävs att jag blir en Rambo för mina barn så är priset överkomligt.!

Gör ni andra samma sak, så har vi kanske en chans att rädda en del av Sverige!

ReplyLeave a Reply