Picture
Hur kan man vara så naiv att man inte reagerar på att det är unga friska välmående män som kommer till Sverige? 
Skäggiga barn som kostar samhället miljarder?!

De berikar Sverige med våldtäkter bilbränder och allsköns kriminalitet. De har en värdegrund byggd på en 1400 år gammal bok. Kvinnoförtryck är deras signum. Alla i stort sett har kommit i vänster idén globalismens namn!!
Ska det verkligen vara så svårt att begripa?? Det är desertörer på sin höjd. Desertörer och ekonomiska flyktingar till 90%

Med tanke på alla uppenbara fakta kan man inte annat än inse att Sverige är ett land fyllt av sedan decennier hjärntvättade idioter som snart kommer stå med byxorna nere vid anklarna om de inte börjar använda hjärnan. Det ska börja hjärntvättas i tidig ålder. Barnkanalen lär barnen att Trump är en dålig människa och visar en god feminist i rött och blått hår. Man ska väl för helvete inte skapa opinion hos femåringar?

Vänster etablissemanget lär upp våra barn att bli goda hbtq idioter där män går omkring i rosa innetofflor och bakar bullar. Vi har en feministisk regering som respekterar en religion som avrättar bögar och våldtäktsoffer och stödjer terrororganisationer med skattemedel. En Statsminister som besöker de värsta diktaturerna i världen. Vi har Islamister i riksdag kommuner och landsting. Våra Svenska kvinnor blir våldtagna dagligen utav kulturberikarna allt medan lydiga duktiga hjärntvättade idioter kallar kritikerna för rasister. 

Vakna för helvete och inse att skämtteckningen nedan visar två svenska hjärntvättade idioter och en desertör.
-Hakan Lindgren

Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 


Comments

BJORN SVEDBERG
02/28/2017 01:52

Vilken naivitet att acceptera huvudsakligen yngre män som flyktingar från krig och fattigdom när dom lämnar kvinnor och barn där i krig och elände

ReplyLeave a Reply