Picture
Stackas Saab. Det gör ont i hjärtat
 Förbannade idioter, att allt får hålla på i vårt samhälle är helt sjukt, en ny gruppvåldtäkt i Uppsala igår, gärningsmännen tagna på bar gärning, dom livesände allt på fb, kommer dom bli utvisade, troligtvis inte för det var ju kanske synd om dom, blir så ruskigt irriterad på Sveriges ruttna rättsystem.

Det är ju inte klokt det som händer och fortsätter att hända. Att skämta om en bilbrand går bra så länge det inte gäller humoristen själv. Nu är det väl snabba ryck om gäller för Moderaterna att lyssna på väljarna och stråla samman med SD och störta den katastrofala regeringen från tronen och vars ledare ständigt tycks vara på resa. Att vissa som inte vet bättre hänvisar till SD;s bakgrund borde kolla upp sossarnas bakgrund för att inte tala om kommunisternas fasansfulla bakgrund.....och övriga partier för den delen.


Realistbloggerskan
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 


Comments

01/29/2017 13:22

Sweden is the great country and many people are going to Sweden for spending the holidays. The government of Sweden is provide many facility for public. Education of Sweden is the also so great and many student are continue the study with scholarship.


ReplyLeave a Reply