Picture
Nu har regeringen Löfven skitit i det blå skåpet...
Glöm inte att det är högkonjunktur. När konjunkturen vänder, som en följd av minskad konsumtion, vilket i sig är en följd av det kraftigt ökade skattetrycket, så kommer det bli ännu mindre pengar över till scouter, barn, vård, skola, försvaret med mera. Endast asylturismen tillåts obegränsat förbruka resurser.

Alla måste bidra, ALLA måste bidra till uppskjutandet av konkursen utom politiker, de riktigt rika cheferna, artister som Mikarl Weihe och de andra inom den politiska adeln. Alla andra måste bidra utom flyktingar, anhöriginvandrare till flyktingar, asylbaroner och andra som lever gott på invasionen. Men alla andra måste bidra utom tidningar och statligt kontrollerad massmedia som lever gott på presstöd och licensavgifter, men alla andra måste bidra och eftersom det bara blev en tumme kvar så ska ni piskas utavhelvete så att fogden får ut varenda öre av er.

Det tog 8 år för folket att glömma varför S blev bortröstad,...vi får se om det bara tog 4 år för samma folk att glömma varför M blev bortröstade,...vi får se nästa år om folket vill sänka landet bortom all räddning eller röstar SD,... 2018 blir året där ödet för ett helt lands framtid avgörs...


Källa: http://www.dagenssamhalle.se/debatt/regeringens-drapslag-mot-barn-och-unga-30605
Politikfakta
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 


Comments
Leave a Reply