Picture
Islamiska statens plan: Ta över Sverige med flyktingar från Syrien
Islamiska staten uppges smuggla jihadister till Europa och inte minst Sverige inbäddade i det massiva flöde av hundratusentals asylsökare som söker sig till Europa från tredje världen. Målet är att ta över Europa och Sverige med terror och våld, säger en av dem som smugglar asylsökare till Europa.

Mycket märkligt att inte fler bryr sig,att inte Sveriges folk orkar eller vill tro på vad som kommer om vi inte säger stopp ,det är ju bara lite mer än 100år sen muslimerna stod i utkanten av wien men de kristna lyckades till slut stoppa dom helt,då hade de ju förökt att förslava varje land i europa i många år,nu släpps de in utan vapen o de flesta verkar vara för det.inte jag jag är livrädd för mina barnbarns del.

Skrämmande utveckling


http://www.friatider.se/islamiska-statens-plan-ta-over-sverige-med-flyktingar-fran-syrien#.WI4kNpYvm-k.facebook
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 


Comments

Kenny Wennborg
03/07/2017 03:58

Vad var det exakt som skulle ha hänt för drygt 100 år sedan?.. Om du menar dessa händelser behöver du lära dej räkna. "Slaget vid Wien (eller slaget vid Kahlenberg) var det slag som följde på belägringen av staden Wien som genomfördes av det Osmanska riket mellan maj och september 1683. Det är inte att förväxla med belägringen av Wien 1526."

Reply
Leif Arvidsson
04/15/2017 23:44

I agre its an very Dangerus situation .Mostley for ower Grandchild ! Why did not the Authorities in ower Country Sweden ? Defend Swedish people aginst the Islamist and "Sharia Low ?

Reply
Fredrik Kornberg
04/16/2017 02:03

Vi är redan överkörda sedan 30 år då globalismen gjorde sitt inträde i den svenska politiken. Mångkultur är en del i den globalistiska tankegången.

ReplyLeave a Reply