Picture
Stefan Löfven.
Socialismen , Kommunismen och Nazismen är ideologier som är i stort sett likadana. 

Alla är inspirerade av Karl Marx. Etablissemanget består av Socialister och kommunister. Om vi tar SVT som exempel består SVT:s Journalister av över 80% socialister och kommunister. 

https://youtu.be/chHM8BlLZvY

Att etablissemanget inte informerat om Socialismen och kommunismens vedervärdiga brott mot mänskligheten är rent ut sagt för djävligt!! Istället har de hjärntvättat folket med Nazitysklands grymheter och tutat i människor att Nazismen är högerextrem för att använda sina i grunden egna idéer som effektivt vapen för att tysta människor.

Inget kan vara mer fel. 

http://politikfakta.se/2016/05/ar-nazism-hogerextremism/

Nazismen och kommunismen tillåter inte åsiktsfrihet.
Båda ideologierna eliminerar alla som anses vara ett hot mot staten. Folk har inte en aning om vilka illdåd kommunismen har på sitt samvete. Kannibalism tex ?! I Kina åt man lever och hjärta på sina fiender. Man kokade folk levande, krossade sakta skallen på folk, flådde folk levande, kommunismen står för de hemskaste brotten mot mänskligheten i världshistorien! 

Etablissemanget har effektivt mörkat historien om sina egna idéer och lagt hela skulden på sin systerideologi Nazismen som de i sin tur fått folk att anta som en höger ide?!

Hur många svartvita dokumentärer har ni sett om kommunismens vedervärdigheter? 
Sverige är ingen demokrati. Hela samhället är kapat av kommunismen och socialismens idéer.
Det är bara deras så kallade värdegrund , ideologi som är rätt, vilket är kännetecknet för kommunism och Nazism. Hur går det för en offentlig person i Sverige som inte har "rätt" värdegrund? De blir utfrysta och blir av med sina jobb. Alla Svenska artister har rätt värdegrund vilket är en förutsättning för att de ska kunna fortsätta jobba. Demokrati??


https://youtu.be/kEMOJQ_MfTo

Svenska folket och hela västvärlden är förda bakom ljuset och det enda som kan ge oss tillbaka demokrati och folkstyre är det Etablissemanget kallar för "Den bruna vågen" 
Demokratins pånyttfödelse vore mera rätt. Donald Trump och Brexit var startskottet för det som kommer ge folket tillbaka makten över sina samhällen. 
Kommunismen feminismen och hbtq rörelsen uppfostrar uppfostrar våra ungdomar till identitets och könlösa idioter där vänsterextremism normaliseras.


https://youtu.be/Qd1SVUXFgr8

För de som har tid och vill förstå vilka krafter som etablissemanget består av än i våra dagar, och vilka grymheter som begåtts i Kommunismen och socialismens namn är denna film ett måste. 
https://archive.org/details/InTheShadowOfHermesTheSecretsOfCommunism2009
Knappast något kommunisterna på SVT vill visa upp.
Nu ska skiten ut!! Det våras för demokratin!!

medStefan Löfven.
-Hakan Lindgren

Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 


Comments
Leave a Reply