Picture
En stor SKAM för hela det Svenska samhällets rättssystem!
Man kan fråga sig hur tingsrätten kom fram till att en berusad ung tjej ensam i en hytt med fyra främmande män inte hade orsak att vara rädd, skriver advokat Elisabeth Massi Fritz.

De fyra 19-åriga männen som stod åtalade för grov våldtäkt mot en jämnårig tjej under en studentkryssning på Silja Galaxy tidigare i år frikändes helt på fredagen av Stockholms tingsrätt.


Enligt tingsrätten visar den samlade utredningen inte att målsägande var "så berusad att hon behövde straffrättsligt skydd för sin sexuella integritet", eller att hon var "rädd eller hade orsak att vara rädd och därför av den anledningen behövde straffrättsligt skydd för sin sexuella integritet".  Hon befann sig inte i en särskild utsatt situation, menade man.

Vi har inget fungerande rättsystem . Det har brakat ihop fullständigt ! Dessa förövare skrattar åt domen och går vidare mot nya våldtäkter ! Domen ger även signaler till andra sådana sjuka kräk , att det är fritt fram ,att våldta svenska kvinnor . Det är VIDRIGT hur det har blivit med "rättsväsendet"


Behåll SD i riksdagen
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 


Comments
Leave a Reply