Picture
Det är inte dessa små barnen som få komma till sverige
De sex Gulfstaterna – Qatar, Förenade Arabemiraten, Saudiarabien, Kuwait och Bahrain – har erbjudit sig att ta emot exakt noll av de syriska flyktingarna.

Andra höginkomstländer, däribland Ryssland, Japan, Singapore och Sydkorea har också erbjudit sig att ta emot exakt noll procent av de syrsiska flyktingarna.

Antalet syriska flyktingar i bara Turkiet är fler än tio gånger så många som de 28 EU-länder tagit emot de sensate tre åren.

Tyskland har lovat 30.000 extra platser för syriska flyktingar genom sitt humanitära, nästan hälften av det globala totalt flytt- och humanitära entré programplatser för syriska flyktingar och 82 procent av EU:s totala antal. Tyskland och Sverige har tillsammans tagit emot 96.500 av nya syriska asylansökningar under de senaste tre åren, vilket motsvarar 64 procent av samtliga i EU.

De återstående 26 EU-länderna har lovat att ta 5.105 personer eller 0,13 procent av syriska flyktingar i huvudvärdländerna.

EU och Sverige bör stänga gränserna och skicka tillbaks dem som tar sig hit illegalt. Hjälp istället Libanon, Jordanien, Irak, Egypten och Turkiet så mycket som möjligt. Dessutom måste vi tvinga Saudiarabien och de andra Gulfstaterna att ta emot flyktingar, dit kan de ta bussen och behöver inte riskera livet på Medelhavet.

Dom liktänkande länderna vill inte ens ha in dom....varför ska vi ha dom här??!! Utvisa...stäng gränsen...ut ur EU och byte av regering !!!


Den nakna sanningen
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 


Comments

Per
03/03/2017 02:52

Det är ju precis detta som är det stora problemet med flyktingvågen från mellanöstern och Afrika, att för få länder ställer upp. Inte att vi i EU eller Sverige inte tar emot fler.
Det måste också till mer internationellt stöd för de länder som tar emot stora mängder utan att ha den ekonomiska kraften att hantera det.

ReplyLeave a Reply